Otthoni ruhából átöltöztök még pizsamába?
Figyelt kérdés
Én későre érek haza, lefürdök és öltözök is itthoni ruhába, aztán abban is alszom. Ti átöltöztök pizsamába vagy abban alszotok amiben otthon is vagytok napközben?2022. febr. 26. 20:17
1/15 anonim válasza:
de miért nem rögtön pizsamába öltözöl akkor? logikusabb lenne...
2/15 anonim válasza:
Igen, de én nem érek haza annyira későn. Először átöltözök itthoniba, este fürdök, utána pizsi és fekszek le aludni.
3/15 Metionin válasza:
Igen. Az otthoniban még csinálok nem "ágytiszta" dolgokat pl. házimunkát, a pizsamát meg közvetlenül fürdés után, alvás előtt veszem fel.
5/15 anonim válasza:
Régen mindig úgy volt, hogy haza értem iskolából, átöltöztem otthoni ruhába, majd fürdés után pizsama. De őszintén, mikor beütött a covidos időszak, az online oktatás, akkor igazából elkezdtem azt, hogy egész nap ugyanabban a ruhában vagyok. Persze, ha közben csinálok itthon valami porolós dolgot, vagy bármit, ami által összekoszolódok, akkor nyilván nem abban a ruhában fogok aludni menni. De amúgy próbálok visszaszokni arra, hogy pizsamában aludjak. Csak sokszor van az, hogy itthon edzek, meg minden, aztán zuhanyzok, de utána még kutyát is sétáltatok, szóval na. Alapból nem a nap végén szoktam megfürdeni. Ha este fürdenék, akkor nyilván pizsamát húznék, de így, hogy nap közben fürdök, így pizsamát húzni fura olyan korán, de random átöltözni pizsamába fürdés nélkül is fura. :D
6/15 anonim válasza:
Nem pizsiben alszom, úgyhogy nem.😅
7/15 anonim válasza:
Alvás közben belehámlani meg izzadni 8 óra alatt a nappali szett ruhámba... Az kellene még. Mindenképp átöltözök.
9/15 anonim válasza:
Nekem nincs kimondott "itthoni" ruhám. Ugyanabban vagyok itthon is, hétvégén is, mint amiben elmegyek itthonról. Nyilván kétszer nem veszem fel ugyanazt mosás nélkül. Tömegközlekedéssel nem járok. Szóval nem szoktam hazaérés után közvetlenül átöltözni. Csak este fürdés után pizsamába.
10/15 A kérdező kommentje:
9. Akkor te mindenhol kényelmes ruhákba jársz vagy otthon vagy kényelmetlen ruhákban?
2022. febr. 27. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!