Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen platformon és hogyan...

Milyen platformon és hogyan tudnám sikeresen értékesíteni a használt ruháim?

Figyelt kérdés

Én Vaterára gondoltam, mert biztonságos, más adás-vételekből már van is nagyon sok pozitív értékelésem.

Tudom, hogy most a közösségi oldal a legmenőbb, ott viszont nem voltam és nem is szándékozom regisztrálni. Esetleg a Vatera vagy Jófogás hirdetéseimet tudnék megkérni ismerősöket, hogy osszák ott (hol is pontosan mi a legmenőbb csoport erre?).

A hogyannal kapcsolatban pedig leírom, hogy gondoltam aztán írjátok így jó-e:

Van egy felső próba babám, arra adnék mindent és úgy fotóznám. Viszont mivel rengeteg ruháról van szó, egyszerre több db meghirdetésére gondoltam. Pl.egyben 5 télikabát, aztán 10 nadrág, 10 felső...ilyenek. Pontosan mérni és mosni nem állnék neki mindnek csak ami után érdeklődnek. Jó az elképzelés?

Áraknál pedig ami tényleg új állapotú arra ki fogok írni jó árát, hogy mindenkinek megérje. Ami viszont használtabb azokat merjem 1 Ft-os aukcióba feltenni? Vagy először mindent fixre majd csak a maradékkal tegyem ezt?

Köszi minden javaslatot!

2022. febr. 26. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Ki és miért venne használt ruhát, tőled?

Legalább eredeti LV, Gucci, Prada,...?

2022. febr. 26. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg valami turiba nem lehet beadni? Lehet nem fizetnek érte nagyon, de legalább megszabadulsz tőlük :D
2022. febr. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!