Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mondanátok Győrben olyan...

Mondanátok Győrben olyan üzletet vagy magánszemélyt, aki megvásárolna használt ruhát készpénzért vagy bizományos értékesítésre?

Figyelt kérdés
A ruhák jó állapotúak, vegyesen férfi-női-gyerek nadrágok, felsők, illetve pár kabát és cipő. kb. 200 darabról van szó, nem tudom, súlyra mennyi lehet...
2010. nov. 26. 20:58
 1/5 anonim válasza:
A Jókai utcában (a Szent István út felőli részén) van egy bizományi. Én is oda vittem még tavaly a nyári felsőimet, ill. halászgatyáimat. A pólókért 100 ft-ot, a halászgatyákért 300 ft-ot kaptam. (ezek darab árak) De az árak lehet, h. változtak azóta. Ott vannak ruhák, cipők, sőt, már úgy láttam, h. elektronikai dolgok is.
2010. dec. 17. 14:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, meg is nézem hétfőn...:)
2010. dec. 18. 15:06
 3/5 anonim válasza:
Közben eszembe jutott, h. ott annyi üzlet megszűnt, és mindig más lett helyette, h. nem tudom, h. még meg van-e. De úgy rémlik, h. az Aradi vrt. útján (az Arrabona felé) is nyílt egy ilyen üzlet. De ha ma v. hétfőn arra járok, majd megnézem, és elmondom neked, mit láttam.
2010. dec. 19. 10:43
 4/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de tévedtem. A Jókai u.-ban már nincs meg az a bolt. :( Bocsánat.
2010. dec. 20. 08:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Semmi gond, köszi, hogy szóltál! Azért ha tudsz még ilyet, várom...:)

2010. dec. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!