Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen dzseki tetszik nektek? ...

Ilyen dzseki tetszik nektek? Hordjátok is? Farmerrel,poloval,sportcipővel jó ?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 26. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Uncsi. Minden fiú-lány ilyet hord. Eleve ez a fast fashionos bőrdzsekinek nevezett műanyag valami is nagyon nagy divat lett. Szerintem egy szövet kabát sokkal de sokkal jobb, még ilyen szabásban is.
2022. febr. 26. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2022. febr. 26. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igen, sokan hordanak hasonlót. De ez miért baj? Ha a kérdezőnek tetszik, miért ne hordhatná?!
2022. febr. 26. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Csak a kérdésre válaszoltam, hiszen a véleményünket kérte. Ki mondta, hogy baj, ha tetszik neki és használja?
2022. febr. 26. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Igen, én hordok, az enyém igazi bőr. Fehér pólóval, sötét farmerrel meg egy fekete dorkóval nekem tetszik. 27F
2022. febr. 26. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen jó ez. Igaz hogy divatos és nem fogsz vele kitűnni a tömegből, de sose értettem az olyan véleményeket, hogy divatos = rossz. Nem attól lesz egy ruha jó vagy rossz választás, hogy hány ember hordja rajtad kívül.
2022. febr. 26. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Én meg azt nem értem, hogy a kérdező megkérdezte, hogy mi a véleményünk a dzsekiről, én leírtam, hogy szerintem tucat cucc és unalmas ezért rögtön le lettem pontozva. A negatív véleményt kapásból le kell pontozni? Hát bocs, hogy imádom és követem vakon a tini pitsák túl sztárolt divatját.
2022. febr. 26. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Egy hasonló kabátom van, az eredeti bőr. Bár kaptam egy lánytól, de sosem elégednék meg - ránézésre is - ilyen hulladékkal.
2022. febr. 26. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
#7 Nem pontoznának le, ha CSAK azt írnád, hogy unalmas. De te azt is írtad, hogy "Eleve ez a fast fashionos bőrdzsekinek nevezett műanyag valami is nagyon nagy divat lett.", mintha baj lenne, ha valami divatos + olyan ez a mondat, mintha ilyen fazonú dzseki csak fast fashion boltokban lenne kapható és kizárólag műbőrben létezne.
2022. febr. 27. 16:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól néz ki. Nekem is van ilyen és nagyon tetszik.
2022. márc. 2. 08:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!