Inget hogyan kell viselni?
Figyelt kérdés
Télen nem túl vékony? Fölé gondoltam egy vastagabb kardigánt,de senhol nem láttam így viselni.nov. 26. 19:57
1/5 anonim válasza:
Vannak ingek vastagabb anyagból is ;) Egyébként sokan viselik pulcsi alatt, de akár az ing alá is felvehetsz egy egyszínű trikót vagy pólót, ha fázol.
2/5 anonim válasza:
V nyakú pulcsit szoktak az ingre venni.
Drága, de a Hádában olcsón is találhatsz
3/5 anonim válasza:
Két fontos dolog van:
1: inget mindíg lehet hordani. Egy férfi MINDÍG inget hord, ha kicsit is igényes magára.
2: Bármivel kombinálod, a gallér van felül, és az ing csukló része kilóg a felsőruházat alól.
Bonyolultabban:
4/5 A kérdező kommentje:
Nő vagyok,sry
nov. 27. 18:15
5/5 anonim válasza:
#3 Majd ha megy a helyesírás, akkor beszélj igényességről. Amúgy mennyivel mondod hosszabban a második i-t a mindig szóban?
És hogy a mondadódra is reagáljak, te edzeni is ingben szoktál? Ha már igényesség, adhatnál a testedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!