Milyen zokni van rajtad jelenleg vagy szeretsz viselni, van e kedvenc zoknid?
Sima fekete.
Nincs kedvencem, kétféle zoknim van:
- normál fekete egyszínű - télre, hosszúnadrághoz
- világosszürke egyszínű "félcipő zokni"(??) - fogalmam sincs hogy hívják ezt a fazont, nem titokzokni de nem is lóg ki egy magasszárú tornacsukából, azt hordom nyáron rövidnadrághoz
ötujjas fekete bokazokni, aminek a lábujjai, a sarka és a rövid szára piros.
van-e kedvenc zoknim? nincs
ezeket az öt ujjasokat ellenben kedvelem, kipróbáltam pár éve, és annyira bejött, hogy már van mindenféle szinű belőle.
(és ez mind férfizokni)
Rajtam most ilyen színes szőrmók zokni. Mostanában teljesen rászoktam, hogy ilyeneket hordjak otthon.
Nekem egyébként ilyen zoknijaim vannak: fekete/fehér/szürke színben hosszabb (bokát fedő), bokáig érő és titokzokni, cipőtől függően hordom őket, plusz van pár mintás és szőrös otthonra.
Sima egyszínű bokazoknikat hordom mostanában.
Ma egy pink színűben vagyok, mert a pink melltartómat vettem ma fel és olyan felsőben vagyok, hogy kilátszik néhol a pántja. Pedig csak itthon vagyok, de szeretem ha van valami összhang. Pinken kívül a többi elég pasztell szín meg a szokásos fekete fehér és szürke.
Amikor papucsban dolgoztam akkor pedig a csipkés balerina zoknikat hordtam. Ha fázik a lábam akkor pedig vannak kézzel kötött és zsenilia zoknik erre az esetre. Lényeg hogy a színes-mintásakat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!