Jelenleg melyik a kedvenc kpop zenétek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a kedvenc zene sűrűn változik, de melyik a kedvenc kpop zenétek a kérdés elolvasásának pillanatában? (Nekem most a Dreamcatcher: You and I)2021. okt. 27. 00:40
1/19 anonim válasza:
Nekem Oneus Twilight volt a kedvenc az utóbbi pár napban, rettenetesen rá vagyok kattanva
2/19 anonim válasza:
Nekem Ateez - Eternal Sunshine és Woodz - Waiting, felváltva hallgatom őket
3/19 anonim válasza:
Youha-Island
(Btw a Dreamcatcher kb összes zenéje nagyon jó (legalábbis nekem nagyon tetszenek), ha van még amit nem hallottál bside, azt érdemes meglesni ha van kedved😊 (+coverek, csináltak egy párat😁😅))
4/19 anonim válasza:
AOA - Miniskirt
Számomra megunhatatlan.
7/19 anonim válasza:
Ateez - Eternal Sunshine vagy Dreamcatcher - BEcause, nem igazán tudok dönteni.
8/19 anonim válasza:
Fuu de nehéz, de az biztos h az egyik a Thunderous a Stray Kids-től, de tényleg nehéz egyet írni, mert sok van.
9/19 A kérdező kommentje:
#3 Elég sok zenéjüket kedvelem nagyon, de covereket nem halgattam még tőlük. Majd rálesek mik vannak.
2021. okt. 27. 21:14
10/19 anonim válasza:
#9 [link]
Itt van egy "pár", néhány csak tánc, de elég sok ének😊🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!