Kedvenc chipsetek jelenleg?
Évek óta alig ettem chipset, de a Lays barbacue ribs chipsére rákattantam teljesen. Nektek mi a kedvenc?
Régen a chili lime szerettem
2 En lattam valami gombas Chio-t tegnap egy Sparban (Orszagbiro ut, Bp), gondolom arra gondolsz, nincs sok gombas csipsz forgalomban.
Nekem jelenleg nem csipsz, hanem a Chio sajtos tortillaja. Illetve a Cheetos Pizzerini, de azt mar tenyleg alig latom valahol, ha van is akkor a pici, regen volt belole rendes nagy is.
Ecetes pringles.
Szerencsére idehaza nem kapni 😀
A másik kedvenc a tescos sajtos tortilla chips.
Egyszerűen nem találok jót mostanában! Vettem a szokásos nagy márkákból, de vagy undorítóan savanyú vagy nem lehet megállapítani, hogy milyen ízű. Cserébe persze 2 kiló ízesítő por van rajta.. Kipróbáltam a Csíki roppant sajtost is, hát nem győzött meg. Nincs sajt íze. Az olcsókból teljesen eltűnt a sajtos. Hagymás van meg indokolatlan ízek.
A sima sós kategória is necces. Az Aldis nagyon olajos, a Spar sokszor nagyon sós és mellé olajos is. A Lidl és Aldi chipsei eleve szét vannak törve és fura ízük van. Pennyben is vettem több félét, annak csak simán vegyszer íze van.
Nem tudom mi olyan bonyolult nekik. Hámozott, szeletelt krumpli olajban sütve. És nem sikerül ba..meg!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!