Melyik a kedvenc chipsetek?
Figyelt kérdés
Nekem a hagymás tejfölös2021. febr. 9. 11:00
1/7 anonim válasza:
hát azért nem mindegy, h melyik gyártótól való a hagymás tejfölös.
Nekem a kedvencem a lays kecsapos - nem igazán van kecsap íz - minden más gyártó kecsapos chipse nagyon rossz :D
2/7 anonim válasza:
Nekem a chillis sajtos a pontos nevét nem tudom de nagyon erős íze van
3/7 anonim válasza:
Lays sajtos jalapenos. Imádom. Sajnos az egyes márkák egyforma ízei között hatalmas eltérés van. Például a sima sajtosból szerintem nagyon finom a Chio, de a Lays-nek teljesen más az íze, és ez más ízeknél is ez van, ezért itt bizony érdemes a márkát is nézni, nem csak az ízesítést.
5/7 anonim válasza:
lays chillis limeos
pringles rák koktél
chio sajtos
6/7 anonim válasza:
Húha, változó, most épp a sós Pom Bärre vagyok rákattanva, máskor a Zweifel Vaya Bean-re.
Imádom még a sajtos Cheetost, de az nem kapható az országban, sajnos - legalább ahol én élek, nem.
7/7 anonim válasza:
Nekem a sima tortillachips és abból a nemtudomhogymianeve fehér chipsből a hagymás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!