Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben vagytok otthon?

Miben vagytok otthon?

Figyelt kérdés
Én itthon mindig úgy nézek ki mintha a szemetesből öltözködnék. Többször is előfordult már hogy jöttek rokonok anélkül hogy szóltak volna és úgy én úgy néztem ki mint egy csövi. Nem tudom miben legyek itthon hogy elviselhetően is nézzek ki, kényelmes is legyen. Ti miben vagytok otthon? Illetve ha leszaladtok mondjuk boltba átöltöztök? Én mindig átöltözök

2022. febr. 24. 20:52
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Kort és nemet is írjatok. Én 20/L
2022. febr. 24. 20:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Általában pamut leggings és egy hosszabb póló, ha fázom vastag zoknival és pulcsival. Kényelmes, tiszta, nem foltos és nem szakadt, teljesen vállalható akkor is ha váratlan vendég jön. 34N, de már 20 évesen is hasonlóban voltam itthon.
2022. febr. 24. 21:02
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
23 f. Melegítő nadrág, lezser póló, vékony pulcsi. Persze veszek farmer nacit, cipőt ha megyek valahova.
2022. febr. 24. 21:03
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Decathlonos táncnadrág mert kényelmes és puha, és pamut háromnegyedes ujju poló...Egy ideje rájöttem hogy egyszerűen szarabb közérzetet okoz ha az embr otthon csövi...érdemes megtisztelni magunkat valami rendessel otthon is
2022. febr. 24. 21:04
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok, ami lemaradt - igen ha megyek valahova akkor átöltözöm, szerintem a leggings nem utcára való.
2022. febr. 24. 21:08
 6/24 Metionin ***** válasza:
100%
Sport leggings és kényelmes póló.
2022. febr. 24. 21:09
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ilyen szettem, és nagyon szeretem, mert kényelmes, mégis teljesen vállalhatóan néz ki.

[link]

H&M-ben lehet még kapni olcsón kényelmes, bő, de azért jól mutató pizsinacikat, otthoni alsókat és basic pólókat/felsőket.

Boltba azért át szoktam öltözni, általában felkapok egy farmert vagy egy normálisabban kinéző melegítőt.

26/N

2022. febr. 24. 21:14
 8/24 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem is lemaradt, ha csak a ház elé kell lemennem mert pl. csomag jött, akkor nem öltözök át de ha messzebb megyek, főleg ha buszozok, akkor igen. 31 n
2022. febr. 24. 21:16
 9/24 anonim ***** válasza:
37%
Melegítő szettben. Kicsit úgy, mint Jane Fonda az aerobick videóiban. :DD
2022. febr. 24. 21:57
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

melegítőnaci vagy cica nadrág. a felső változó. néha valami bő amiben aludni is lehetne, néha normálisabb amit kint is szoktam hordani.De legtöbbször ráveeszek kötött pulcsit úgyhogy nem látszik.

én sosem öltözök át ha boltba megyek. kb 5 percre van, és attól még hogy kényelmesen vagyok felöltözve, egyáltalán nem polgárpukkasztó a kinézetem.

Amikor megvan a kedvenc régi elnyútt melegítőm szokott rajtam lenni, az tele van mondjuk festék foltokkal, de engem nem igazán érdekel, ha abban látnak. Kényelmes, én tudom hogy amúgy tiszta, mások - legfőképpen idegenek- véleménye pedig nem érdekel. És mivel Budapesten élek, az emberek magasról leszrják hogy mit hord a másik ha mindene takarva van.

24/N

2022. febr. 24. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!