Akik elegánsabban öltöznek mibe hordják a cuccaikat?
Például ing farmer vagy ing farmer zako esetleg öltöny.
Ezekre nyilván nem lehet felvenni egy
Sima hátizsákot.
Kézben hurcolnak mindent vagy valami spéci bőr hátizsák?
28 éves nő vagyok, és NEM fogom a 10 kilós cuccomat csak az egyik vállamon hurcolni, akkor se ha a te kényes ízlésedet ez sérti. :D
#7 Biciklivel járok munkába 36 éves nőként, még szép, hogy hátizsákot hordok! Mégis hova a f@szomba rakjak egy válltáskát szerinted, amíg tekerek?! :D
Próbáltam már biciklizés közben válltáskát vinni magammal, a végeredmény az, hogy lecsúszik a vállamról, oldalt lóbálózik, rugdosom minden egyes tekerésnél. Nemcsak hogy hülyén néz ki, de balesetveszélyes is! Na meg a válltáskák 99,9%-ába nem fér bele egy laptop! Ha nem viszem magammal a munkahelyi gépem, akkor min fogok dolgozni szerinted?
Gyanítom egy igazi nő nem jár biciklivel, aztán kész. És/vagy berakja a retikült a kosárba. Mert hát természetesen igazi nő nem hurcol magával laptopot, elég egy mini kézitáska.
:DDDDD
#14 értem az iróniát, amúgy jogos. Egy igazi nő semmit nem csinál, és olyan mint második Erzsi xD
Amúgy kíváncsi vagyok, aki így ezeket mondja, az egy igazi férfi-e? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!