Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akik elegánsabban öltöznek...

Akik elegánsabban öltöznek mibe hordják a cuccaikat?

Figyelt kérdés

Például ing farmer vagy ing farmer zako esetleg öltöny.

Ezekre nyilván nem lehet felvenni egy

Sima hátizsákot.

Kézben hurcolnak mindent vagy valami spéci bőr hátizsák?

2022. febr. 23. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nálam ez alkalomtól is függ. ha pl. órákra megyek kicsit elegánsabb outfitban akkor ugyanúgy a hátizsákomat veszem fel mert abban tartom a laptopomat is, de ha megyek mondjuk színházba, hangversenyre, esetleg randira, akkor egy kisebb táskát viszek magammal. de ha tervben van az hogy napközben be is vásárolok (pl. találkozom valakivel és utána vennem kell vmit) akkor meg nagyobb táskát viszek magammal amibe tudok rakni vászontáskákat is. az esztétika mellett a funkció is mindig nagyon fontos :)
2022. febr. 23. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

28 éves nő vagyok, és NEM fogom a 10 kilós cuccomat csak az egyik vállamon hurcolni, akkor se ha a te kényes ízlésedet ez sérti. :D

2022. febr. 24. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#7 Biciklivel járok munkába 36 éves nőként, még szép, hogy hátizsákot hordok! Mégis hova a f@szomba rakjak egy válltáskát szerinted, amíg tekerek?! :D

Próbáltam már biciklizés közben válltáskát vinni magammal, a végeredmény az, hogy lecsúszik a vállamról, oldalt lóbálózik, rugdosom minden egyes tekerésnél. Nemcsak hogy hülyén néz ki, de balesetveszélyes is! Na meg a válltáskák 99,9%-ába nem fér bele egy laptop! Ha nem viszem magammal a munkahelyi gépem, akkor min fogok dolgozni szerinted?

2022. febr. 24. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom egy igazi nő nem jár biciklivel, aztán kész. És/vagy berakja a retikült a kosárba. Mert hát természetesen igazi nő nem hurcol magával laptopot, elég egy mini kézitáska.

:DDDDD

2022. febr. 25. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#14 értem az iróniát, amúgy jogos. Egy igazi nő semmit nem csinál, és olyan mint második Erzsi xD

Amúgy kíváncsi vagyok, aki így ezeket mondja, az egy igazi férfi-e? 😂

2022. febr. 25. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Amúgy 13, 14, 12 igazat adok, nem egy rohadt táska miatt lesz valaki nőietlen, nehogy már az is számítson, hogy az ember hogyan jár munkába.
2022. febr. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!