Lányok, akinek ludtalpa van, mennyire vagytok korlátozva cipővásárlásban? Ti mennyire tudtok járni elegánsabb cipőkben (főleg csizmákra és balerinákra gondolok)?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos ezek nem igazán működnek, nagyon nehéz bennük járnom és elég gyorsan megfájdul bennük a lábam:( ti hogy tapasztaljátok, ez lehet a ludtalp miatt?2021. okt. 24. 15:54
1/4 anonim válasza:
Esetleg próbáltál már lúdtalpbetétet rakni a cipőidbe? Nekem csak egy enyhébb lúdtalpam van, ezért memóriahabos bélést használok és ezerszer kényelmesebb vele minden
2/4 anonim válasza:
Nekem lúdtalpam van már születésem óta, szinte teljesen laposak a lábfejeim, még lúdtalpbetéttel is látszik.
Nem szokott fájni a lábam, max. ha hosszú kilométereket sétálok egyszerre, egyedül annyi, hogy kb. az összes cipő furán áll rajtam.
3/4 Laylah válasza:
Enyhe lúdtalpam van, a lapos cipőkben hamar megfájdul a lábam, a többivel nincs gond.
4/4 anonim válasza:
Erős lúdtalpam van, sajnos még betéttel is borzasztóan néz ki rajtam. legtöbb cipő. Ha rossz a fazon vagy sokat kell sétálni, akkor fáj is a lábam, de általában az esztétika jobban zavar. Tapasztalatom szerint a balerina totál kizárt! Illetve minden nagyon lapos, vékony talpú cipő kizárt. Ha már alkalom, akkor vastagabb sarokkal rendelkező magassarkú (ez se kényelmes de a balerinánál jobb, meg kevésbé dől be a boka a sarok miatt. Ebből érdemes jobb minőségű, bőrből készültet venni és olyat, ami minél jobban tartja a lábat (tehát nem szandál, hanem ami zárt és esetleg van plusz vastagabb pánt a bokánál). Csizmánál ugyanaz: legyen minimum 4-5 centi talp/sarok, akár bakancs fazon és ebbe bele lehet tenni a betétet is ha nem túl magas a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!