Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sok nő miért utálja a nylon...

A sok nő miért utálja a nylon zoknit vagy a harisnyát viselni?

Figyelt kérdés
Legtöbb nő azt mondja hogy kényelmetlen, illetve hamar mennek tönkre, ez mennyire igaz amit mondanak? a nadrág talán kényelmesebb? kinek mi a véleménye vagy más vélemény? vagy vannak olyanok akik szeretik viselni?

2022. febr. 20. 19:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

17-es de magára vette.

If the nylon fits...

2022. febr. 21. 13:56
 22/27 anonim ***** válasza:
11%
21# Ha valaki feltesz valamilyen kérdést, akkor értelemszerűen jön letámadás, jaj már megint te vagy az, stb, és nem csak itt, hanem a számtechtől kezdve egész oldalon át, sajnálom az kérdező rettegő embereket..
2022. febr. 21. 14:12
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Én imádom a jó minosegu harisnyát főleg Calzedonia csak eleg dragak lettek. Egy szép szoknya vagy ruhával sokkal kényelmesebb mint egy nadrag
2022. febr. 22. 00:03
 24/27 anonim ***** válasza:
88%
Mindkettőt imádom és akár napi szinten viselem őket, nem értem sokan miért nem szeretik, csak megfelelő méretet kell belőle választani. 25/L
2022. febr. 22. 14:14
 25/27 krisztamnk ***** válasza:
90%

Jó minőségű kell (nem feltétlenül a legdrágább), és megfelelő méret. És igen, rá lehet jönni, hogy tök jó és kényelmes viselet, minden napra is !

Persze, vigyázni kell rá. Miért, ha nekimész az asztal sarkának meg bevered a kezed a kilincsbe akkor mindig az asztal meg a kilincs a hibás ??

És ha mondjuk beülsz egy autóba, aminek kényelmetlen az ülése, nem fér el a lábad, bevered a fejed kiszállásnál, akkor MINDEN AUTÓ rossz ??? Nem ! Meg kell találni a neked megfelelőt ...

2022. febr. 22. 21:39
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem semmi bajom a harisnya-szoknya párosítással, mindig azt hordom, nekem sokkal kényelmesebb, mint a nadrág (nadrágot nem hordok soha). télen vastag harisnyát viselek, a többi évszakban pedig nejlonharisnyát. van hogy néha egy-egy reggel, amikor felveszem, akkor egy picit szúr a harisnya, de pár perc és elmúlik ez az érzés. nagyon szeretem, úgyhogy én abszolút a szoknya-harisnya mellett vagyok.
2023. máj. 30. 17:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és nagyon bejön a nylonharisnya,nylonzokni,amióta kipróbáltam egy nylon zoknit kb 10 évesen nagyon tetszett, olyan jó érzés volt a lábamon,de a cipőm is sokkal kellemesebb volt.

De nagyon szégyelltem nyilvánosan bevállalni,mindig féltem, hogy ha felvettem néha, hogy nehogy észrevegyék akár a szüleim,akár a haverjaim.

Egyszer talált anyám a szekrènyemben egy bokafixet,totál ki volt akadva 😉.

Aztán sokáig mellőztem, sosem mertem volna suliban felvenni, vagy otthon, utcán.

Most 19 évesen már eljutottunk oda anyával, hogy nem piszkál érte,de most akarok harisnyanadrágot hordani úgyis, hogy látható, rövidnadrággal, arra meg most azt mondta, hogy ronda, szebb vagy anélkül, meleg van.

De éppen reggel jó volna sokszor, suliban menet szívesen felvettem volna mindig,de cikinek gondoltam, meg másokon sem látok.

De most elhatároztam, hogy hordok majd,csak vmi jó fájtát kellene venni.

Ti milyen harisnyát szerettek? Mármint har.nadragba?

Amúgy nagyon szeretem az anyagát, hogy olyan jó vékony, enyhén passzos, és nem izzad benne a lábaim.

2023. szept. 17. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!