Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sok nő miért utálja a nylon...

A sok nő miért utálja a nylon zoknit vagy a harisnyát viselni?

Figyelt kérdés
Legtöbb nő azt mondja hogy kényelmetlen, illetve hamar mennek tönkre, ez mennyire igaz amit mondanak? a nadrág talán kényelmesebb? kinek mi a véleménye vagy más vélemény? vagy vannak olyanok akik szeretik viselni?

2022. febr. 20. 19:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%

Kényelmetlen, főleg ha lecsúszik és ülepes lesz. Folyton igazgatni kell. Némelyiktől viszketek is.

A bőrszínűt abszolut nemszeretem, ha hordok akkor csak feketét. Nagyon ritkán hordok nejlon harisnyát, télen inkább a pamutot szeretem

2022. febr. 20. 23:57
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

Az elején szólok, hogy pasi vagyok! Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veletek.

Először is képzavar van a fejekben és tájékozatlanság. Nylon zokni és nylon zokni között is óriási különbségek vannak. Gondolok itt a vastagságra és az anyagra (összetételre).

10 és 50 DEN között rengeteg vastagságú létezik. Anyagra én 3 csoportra osztanám őket:

1. Nylon 100%

2. Krepp-neylon 1-2% elasztán tartalommal

3. Mikroszálas 85-92% nylon és 8-15% elasztán

Pár éve kipróbáltam egyet a 3. fajtából és azóta csak ilyen zoknikat használok. Pasiként elég nehéz, mivel bár nincs nagy lábam (42), ezeket a női méretre szabják, azaz 36-40 közöttiek. Sok félét kipróbáltam és van pár ami bevált nekem.

Izzadósabb lábú vagyok, régen mindig tocsogott a zoknim már reggel az izzadtságtól. Mióta ezeket használom, sokkal jobban szellőzik a lábam, ha levetem a cipőm, pillanatok alatt megszárad, a mikroszálas anyag eleve nem is szívja be a nedvességet annyira, mint a pamut. Bármilyen hihetetlen, azóta nem büdösek a cipőim és tovább is tartanak. Még azt szeretem ezekben, hogy nincs külön sarok kialakítása, így ha tekeredik nem zavaró.

Persze oda kell figyelni, hogy pasiként tényleg csak a vastagabb fajtákat vehetem fel, mert ha valahol meglátnák biztos furán néznének. Az egyik legjobb, ami nekem bejött:

[link]

Elnézést, ha kicsit hosszú voltam.

2022. febr. 21. 06:52
 13/27 anonim ***** válasza:

Én nem utálom viselni, de a tény, hogy egy pamut/len/viszkóz anyag sokkal kényelmesebb a bőrön. Alapvetően a műszál nem kényelmes.

Tényleg könnyen tönkremegy. Nekisétálsz valaminek, és már ki is van szakadva.

2022. febr. 21. 06:54
 14/27 anonim ***** válasza:
30%

12!

Osztom a véleményed, bár én nem vagyok izzadós, csupán azért hordok nejlon harisnyát mert jó pár éve adott egyet a feleségem télen mikor nagyon hideg volt és azóta csak ezt hordok, sokkal kényelmesebbek mint más vastagabb cuccok, nekem a 20 den bőven elég nadrággal együtt.

Ellenben veled én leszharom mások véleményét, hogy ha meglátják ki mit szól, mások kedvéért nem fogok vastagot viselni ha számomra a vékony jött be.

Nehogy már a ruha vagy kiegészítő vastagsága is szemérmetességet okozzon.

Vállald azt amit viselsz..

F.43

2022. febr. 21. 08:52
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Fontos a megfelelő méret, ki kell próbálni több tipust,fajtát.Én megtaláltam a kényelmest.
2022. febr. 21. 10:16
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
A kérdező fetisiszta csak szólok.
2022. febr. 21. 12:34
 17/27 anonim ***** válasza:
33%
16# Ebben mi a "fetisiszta" kérdésben? mert te aztán tudod ki a lábfétises az ezerből emberből? ja hát köszönhető annak a "Savanyú lábszagos emberkének" már más nem mer kérdezni bármiről mert jön a "jaj fetisiszta és társai" szövegek, ha meg segítség kell, akkor is jön beszólás. ezért is csípem az okoskodó trollokat mint te 16# akinek mindenkinek beszól ezekkel szövegekkel, ha nem tetszik? ne olvasd el, lapozz tovább, A gyk Tele van rossz indulatú emberkékkel.
2022. febr. 21. 12:51
 18/27 anonim ***** válasza:
#17 van egy labfetises az oldalon aki rendszeresen ir ki ilyen jellegu kerdeseket
2022. febr. 21. 12:53
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Kényelmetlen, melegben izzaszt

Könnyen szakad, csúszik lefele folyamatosan

2022. febr. 21. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!