Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ducibb lányok ti milyen...

Ducibb lányok ti milyen nejlon harisnyát hordotok ami nem pöndörödik le?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt egy nagyon jó rossmann-os alakformáló harisnyám, kb 2-3 ezer Ft-ért vettem és az egyáltalán nem pöndörödött, de sajnos azóta sem találok ilyet. Esküvőre szeretném, ruha alá.

2021. máj. 27. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ritkán hordok harisnyát, de ha igen, akkor Sparban vett harisnyát. Az a legkényelmesebb azok közül, amit eddig próbáltam. Feketében és átlátszóban szoktam látni Sparban. De nem alakformálós, se semmi ilyen, csak egy egyszerű nejlon harisnya.
2021. máj. 27. 23:17
 2/5 anonim válasza:
Alakformálót kínai ruha boltokban találtam eddig, sima harisnya pedig Spar, Rossman ,sőt Tesco is
2021. máj. 27. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A H&M-es 20 denes páros harisnyái (Tights semi shiny 20 denier 2 pack) nem pöndörödnek és eléggé magasderekúak. Másik kedvenc még a Golden Lady Comfort 20 denes harisnyái, de azt itthon kicsit nehezebb beszerezni, de a Unilady webshop forgalmazza idehaza is.
2022. febr. 10. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A Bellinda Fascination 15-ből végre van XL-es változat. Kényelmes, magas derekű, szép a színe és a minősége is nagyon jó. Nagy előnye számomra, hogy nincs nagy farbetéte (hátul nincs dupla fenékvarrás és nagyobb farbetét betoldás), ezáltal kényelmesebb, mint a többi nagy méretű (5-ös méretű) harisnyanadrág. És szerencsére nem drágább a normál méretűeknél, bár nem olcsó... (A nagyméretű harisnyák sajnos drágábbak szoktak lenni a normál méretűeknél.) De a minősége rendben van!
2022. ápr. 25. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
én calzedonia..de egy mérettel kisebbet veszek, hogy passzoljon és fel húzom majdnem a mellem alá..így nem pöndörödik le
2023. jún. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!