Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szoktál inkább ruhákat...

Hogyan szoktál inkább ruhákat vásárolni?

Figyelt kérdés
Mikor megtetszik valami, megveszed, még ha nincs is rá feltétlenül szükséged akkor, vagy inkább olyankor vásárolsz amikor szükséged van valamire és direkt azért mész?

2022. febr. 19. 04:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szezon elején bevásárolok mindent egy lista alapján, ami kell (esetleg + 1/2 akciós cucc belefér, ha amúgy is van kedvezményem). Teljesen elvagyok így. Nem sűrűn járok vásárolni.
2022. febr. 19. 06:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
80%-ban akkor veszek valamit ha kell. 20%-ban ha valami megtetszik és nagyon jó áron is van.
2022. febr. 19. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Is-is.
2022. febr. 19. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

xxs-es méret vagyok, ezért minden leárazáskor egy rakás nagyon jó ruha marad a méretemben. A Sinsay alapból olcsó, meg aztán rengeteg és nagyon jó leárazások vannak. A legtöbb ruhának nincs szezonja, max nem divatos éppen az a szín, fazon. De attól még jól áll, és nem vagyok ódivatú.

Gyakorlatilag secondhand áron veszek ruhákat, pedig újak.

Csak leárazásokon veszek ruhákat, emiatt rá tudom venni magamat, hogy ne függjek rá.

Egy rakás ruhám van amúgy is, szóval igyekszem visszafogni magamat.

2022. febr. 19. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Jaj, hasznosra akartam értékelni az utolsót. Bocsi.😂😂

Azt még hozzátenném az ilyen leértékelésekhez, hogy én is van, hogy a következő tavasz-nyári ruháimat a novemberi utolsó utáni leértékeléseknél veszem meg, illetve fordítva. Időtálló darabokat ráadásul, amivel akkor sem leszek kellemetlen helyzetben, ha kimegy a divatból.

2022. febr. 19. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyre meggondoltabb vagyok, viszont még mindig képes vagyok elcsábulni. Annyira nincs emiatt bűntudatom, ha mégsem hordanám tovább ajándékozom.
2022. máj. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!