Hol tudok magamnak nőként (S,XS) szűk fazonú pólókat vásárolni?
Figyelt kérdés
eddig a Mayo Chixben vásároltam, de eléggé kiábrándító, hogy elkérnek 10 ezret egy semmi extra pólóért, és 2 alkalom után szétmegy a varrás. Viszont fazonban meg nagyon szeretem. Bárhol nézek szét, mindenhol ezek a bő fazonú blúzok vannak. Köszönöm szépen.2022. febr. 17. 15:11
1/9 anonim válasza:
A Mayo-ban eddig egyetlen értékelhető cuccot nem láttam.😀 White trash proli divat, amit Hódi Pamela arca is fémjelez…
Ilyeneket bárhol kapni, de a méretezés nem azonos. Én a Tally-ban találtam eddig valóban XS-nek mondható cuccokat, ami nem egy kisebb S méretnek tűnt, ami lóg rajtam mindenhol.
3/9 anonim válasza:
Nézz szét a boltok gyerek osztályain,vagy keress XXSes méretet,vannak boltok ahol kapható. About You? Ott bő a választék.
4/9 anonim válasza:
Kínaiban is sok ilyen rongy van.😆
6/9 anonim válasza:
A tezenisben is van egy csomó ilyen
7/9 anonim válasza:
Turikban, illetve gyerek részlegen. A gyerek cuccok mindenhol olcsóbbak és xsre pont jók
8/9 anonim válasza:
#7:
Jobb helyeken lehet. Azért sok üzletben a kínálat kimeríti a Jégvarázst és a Pókembert…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!