Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiún állhat stílusosan az...

Egy fiún állhat stílusosan az a fajta legging, ami a nőknél most nagy divat?

Figyelt kérdés
Az a fekete fényes bőrhatású.

2022. febr. 17. 06:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
86%

#39:

Szerintem szép egy izmos férfiláb, pedig nem vagyok fetisiszta.

21/L

2022. febr. 19. 08:13
 42/45 anonim ***** válasza:
72%

40.

Te igazán egyoldalú és diszkriminatív vagy!

Ne a magad véleményét írjad le, mert a 41-es versenyző is és még szerintem jó pár nő kíváncsi egy kidolgozott testrészére egy férfinek.

Nem hinném, hogy egy férfinek csak is szőrösnek kéne lenni,(persze most te negatívan illeted a szőrt, de ha valaki szőrtelenít akkor meg mások szerint nem férfias. Már ideje lenne eldönteni, hogy akkor mit csináljon egy férfi!!)

Mellesleg én is testépítek és nem fogom bő zsákokba rejtegetni magam ha vannak olyan nők akiknek egy csupasz kidolgozott férfi test jön be.

Őket többre becsülöm mint a magadfajtákat ha nem haragszol…

2022. febr. 19. 13:11
 43/45 anonim ***** válasza:
17%
40-es egy idióta már bocsánat, a harisnya is eredetileg férfi viselet, csak aztán a nők "okosabbak" voltak, aztán kisajátították
2022. febr. 19. 13:18
 44/45 anonim ***** válasza:
82%

Ez így van, 43-as. Jól látod.

A sok fhasz meg fagyoskodik télen, mert mint tudjuk ők az igazi férfiak..

42-es senki voltam.

2022. febr. 19. 13:22
 45/45 anonim ***** válasza:
80%
Ezek a fényes holmik amúgy is a sportruházatban elterjedt, onnan kezdték a hétköznapokban hordani ezeket a műbőr latexes nacikat. Aki nézi a pekingi olimpián vagy a téli műlesiklókat ők is ilyen passzos fényes ruházatban vannak. Ahogy aerobik edzők, grid lányok, futók, biciklizők.
2022. febr. 19. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!