Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiún állhat stílusosan az...

Egy fiún állhat stílusosan az a fajta legging, ami a nőknél most nagy divat?

Figyelt kérdés
Az a fekete fényes bőrhatású.

2022. febr. 17. 06:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
88%
20,mirol beszelsz? A trapez szaru nadragrol? Az amugy nagyon noies..ferfiakon kevesbe all jol.
2022. febr. 17. 13:38
 22/45 anonim ***** válasza:
70%

Minden rizikósabb ruhadarab csak a szép testeken mutat jól. A trapéz szárú nadrág is ilyen Farrag Fawcetteken és Dean Winchestereken.🤷‍♀️

Aztán van, akit egy skinny farmer sem öltöztet, nemhogy a trapéz…

2022. febr. 17. 13:51
 23/45 anonim ***** válasza:
47%
*Farrah
2022. febr. 17. 13:51
 24/45 anonim ***** válasza:
25%

21.

Nem a trapézra gondolok, hanem aminek az egész szára bővebb, regulár méretre gondolok.

2022. febr. 17. 14:55
 25/45 anonim ***** válasza:
61%
Nyugodtan vedd fel, amíg a nőket nem érdekli, hogy ízléstelenül öltözködnek, addig téged miért érdekelne ? Mert ha mindenki tudna normálisan öltözködni, akkor fura lenne, de így nem az, mivel ők is leszarják, aki meg lemelegezi az szegény gyáva, meg elég birka is aki követi a nyájat, amit a nagy celebek, influenszerek vezetnek, de hát aki ilyeneket követ az BIZONYÍTOTTAN kevesebb IQ-val rendelkezik, nemrég egy kutatásból kiderült, szóval öltözködj ahogyan kényelmes, szard le mások véleményeét, aztán majd ha lesz erre valami törvény vagy netán valami nagy csoda folytán ezek a mai kislányok is tudnának normálisan öltözködni ( nagy tiszteletem a kivételnek ) akkor majd újra tedd fel a kérdésed !
2022. febr. 17. 18:50
 26/45 anonim ***** válasza:
82%

én szoktam olyat hordani de én tényleg meleg vagyok :D

az, hogy jól áll-e, nyilván szubjektív, szerintem igen (különben nem hordanám :D), viszont ez a legkényelmesebb nadrágom, szóval ebből a szempontból nézve nyugodtan vedd fel

amúgy kapow meggingsről rendeltem, ha érdekel

2022. febr. 17. 19:39
 27/45 anonim ***** válasza:
25%
A bőszárú nadrág soha nem volt férfi ruhaviselet, hanem mindig is uniszex volt. A leggingsekért mert a férfiak saját magukat is megszólják. :DD
2022. febr. 18. 00:53
 28/45 anonim ***** válasza:
61%

25.

Teljesen igazad van!!

27.

Akkor mondjál légy oly kedves egy nadrág fazont ami férfi..!

Ha a szűkre már rásütötték, hogy női.

Mert úgy érzem, hogy mivel nadrágról van ami mint tudjuk eleve férfi viselet, és mi meg férfiként ezen vitázunk, férfiként még én érzem magam kényelmetlenül, hogy vajon “női” avagy férfi nadrág van rajtam.

Arról meg nem tehetek, hogy a férfiak között meg vannak primitív besült, “egyenruha” pártiak akiknek fura ha nem minden férfi ugyan úgy néz ki.

2022. febr. 18. 07:22
 29/45 anonim ***** válasza:
86%
A női/férfi nadrágok nem a száruk alapján azok, hanem a derék, ülep, stb. szabás miatt…
2022. febr. 18. 07:24
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

29!

Akkor ha a férfi osztályon veszek magamnak egy super skinny farmert, akkor ne mondja senki , hogy női nadrágban vagyok, igaz?

2022. febr. 18. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!