Bershka rendelés?? Hol erdeklodjek?
Figyelt kérdés
Bershka-bol rendeltem egy cipőt, boltból való átvétellel. Mára volt kiírva, de azt is írták, hogy leárazások idején késhet a csomag, viszont még mindig "összeállítás alatt áll ", 3 munkanapja rendeltem.
Nem egy no name cég, nem hiszem, hogy lehúznak, de mégis érdekelne hol tart a csomagom. Hol tudnék érdeklődni? Hívtam az ügyfélszolgálatot, de angolul beszélnek és azért én annyira nem tudok.
2022. febr. 15. 12:52
1/7 anonim válasza:
Hát ha összeállítás alatt,akkor még a raktárban.Nem adták fel.
2/7 anonim válasza:
3 munkanap után még tök felesleges aggódni, legyél türelemmel.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként ilyenkor magyarországi raktárból küldik? Vagy valahonnan kintről?
2022. febr. 15. 14:19
4/7 anonim válasza:
Ha új kollekció valószínű spanyolországból küldik,de én leárazott terméket kaptam sokszor magyarországi üzletből.
5/7 anonim válasza:
Kintről, általában 7 nap a teljes átfutási idő. 5 nap alatt már a boltban szokott lenni jó esetben. Még ne aggódj
6/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom most. 5 napja rendeltem, ügyfélszolgálat (magyar! száma, direkt országonként megnéztem mert azt hittem rosszat hívtam ) pedig angol. Neked mikor jött meg ha megjött?
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! :) nekem a kiírt dátum után egy nappal érkezett a csomag. Hogyha mostanában rendeltél, elképzelhető a sok rendelés miatt késik a csomagod. Gondolom mindenki mostanában vásárolja meg az új őszi kollekció darabjait.
2022. okt. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!