Az onlinecipo.com mennyire jó?
Figyelt kérdés
Valaki rendelt már onnan egyáltalán megjön a cipő és mennyire lehet a termékeken kiszúrni hogy replika ?2022. febr. 12. 14:45
1/10 anonim válasza:
Vicc kategória.
25 ezer egy replikáért ember? Ennyi pénzért kapsz normális márkás cipőt is.
2/10 NTBS válasza:
Szerintem is elég drága. Páromnak kerestünk cipőt beírtuk a méretet, és azokat a cipőket is hozta a kereső, amikből nem volt már méret. Akkor miért nem tudta ezt az oldal kezelni technikailag? Úgyhogy csomó felesleges keresgélést generált.
3/10 A kérdező kommentje:
Én értem hogy drága de azért nézzük meg hogy egy Jordan replika 26k az ahhoz képest nem drága én arra lennék kíváncsi hogy maga a cipő megjön és hogy nincs e semmilyen átverés
2022. febr. 12. 16:56
4/10 anonim válasza:
Drága ahhoz képest, milyen gagyi cuccaik vannak sokszor…
5/10 anonim válasza:
Ha magukat valódi termékeket áruló webshopnak mondják, és ehhez képest fake vackokat küldenek, az maga már az átverés, teljesen mindegy, hogy mennyiért...
6/10 anonim válasza:
Tegnsp írtam egy másik kerdes alá. Full kamu.
7/10 anonim válasza:
Nincs fizikai cím, nem tudsz reklamálni hol...
8/10 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
"
Miután a webáruház nem felel meg sem a hazai sem az EU-s irányelveknek. Az sem derül ki, hogy egyáltalán Magyarországi székhellyel rendelkező vagy sem a társaság ami üzemelteti. Ha magyarországi súlyosan jogszabály sértő az egész oldal. Ha magyarországi a webshop még a tárhelyszolgáltató adatait is fel kell tüntetni. Sem a cég neve, sem a székhelye (ez EU-ban mindenhol kötelező) nincs meg. Semmilyen elérhetőség nincs egy facebook linken kívül. Ez mind arra utal, hogy ez nem egy magas megbízhatóságú webáruház. Én nem vásárolnék tőlük."
10/10 anonim válasza:
Kenyeret akartam rendelni, erre csak lábbelik vannak. Mi ez, ha nem átverés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!