Márkás, prémium alsónadrágok se bírják tovább?
Figyelt kérdés
1-2 éve bevásároltam 7-8 db levi's alsónadrágot, darabja kb 2-3ezer ft, a 1.5 éveseknél már elkezdtek apró lyukak keletkezni, jön ki a cérna belőlük stb.
Igazából többet vártam.
Kényelemben nagyon jó, de a lidl-ös boxer 1000ft/db áron is hasonlót nyújtott, csak nem nézett ki jól.
Vagy igazából ennyi az élettartama egy boxernek?
2022. febr. 13. 13:26
1/4 anonim válasza:
Olcsó, pamut kell. Mindegy milyen drága, fos, húgy, genny, vér, nyál, hányadék, ondó, úgyis befogja.
2/4 A kérdező kommentje:
ezek pamut boxerek..
2022. febr. 13. 13:38
3/4 anonim válasza:
Nekem CK gatyáim jól bírják évekig. Igaz, elég sok van, ezért nem sűrűn kerül a sor ugyanarra a darabra.
4/4 anonim válasza:
Nekem olcsó márkátlanjaim vannak. De a szabása jó, kényelmesek, pamut anyagúak. Ezek is bírják 1-2 évig. Tovább én nem is várom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!