Melyik prémium márkának vannak normális anyagú pólói?
Figyelt kérdés
Olyan, ami nem gyűrődik attól, mert felveszem, és mozgok benne kicsit. Érdekes, hogy egyszer adtam ki 10 ezer forint feletti összeget egy márkás pólóért megbízható webáruházból (eredeti), nem akarok nevet írni, de egy sokak által sztátolt húú de prémium márka, és első felvétel után kettőt mozdultam benne, és olyan gyűrődés állt bele, hogy fél napig tartott kivasalni enyhe túlzással. Bezzeg a 2 ezer forintos török pólóimnak meg olyan a minősége, hogy amikor részegen feküdtem benne össze vissza, akkor is full sima gyűrődésmentes maradt.
Szóval milyen márkás pólókat ajánlanátok az alábbi márkák közül, amelyeknek normális anyagú pólóik vannak? Esetleg mire érdemes anyagösszetételnél figyelni?
2021. ápr. 5. 14:54
A kérdező szavazást indított:
Hollister
Tom Tailor
Tommy Hilfiger
Hugo Boss
Calvin Klein
15 szavazat
1/1 A kérdező kommentje:
A Hollister és a Tom Tailor ugyan nem prémium, de ezek is tetszenek.
2021. ápr. 5. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!