Interneten hol lehet viszonylag normális áron férfi feszülős farmert venni?
Olyanra gondolok, ami a bokánál is szépen testre simul, és nem libeg.
A plázás ruhaboltokba mindig olyan nehezen találok ilyet, már a női osztályon is nézelődtem sokszor, de azoknak a szabása valahogy nem jön be.
A neten rátaláltam a SikSilk feszülős farmerokra, azok tök jól néznek ki, de 20-30 ezret nem szívesen adok érte. :D
Ti, akik szintén ilyet hordtok, hol vásároltok? Akár "hagyományos" boltot is írhattok (Budapest), aztán ha vége a boltzárnak, elmegyek nézelődni.
U.i.: Egyéb megjegyzést arról, hogy miért horok ilyen nadrágokat nem kérek, köszönöm!
Bershkába szoktam venni skinny farmerokat.
Én pl 34est hordok, de ha azt akarom hogy bokánál is telhesen fedzüljön akkor 32est veszek.
Ez nyilván elég szűk hatást kellt combon, de 2 mosás után nyúlik és tökéletes lesz.
Én is ilyet hordok ami tökéletesen feszes deréktól bokáig mindenhol. De ritkán lehet ilyet találni férfiben sajnos. Nőiben sokszor sokkal jobbak vannak, nekem is van pár női farmerom.
Amúgy általában az a legjobb megoldás, hogy veszel egy olyant ami derékban, combon és fenéken jó feszes, az nem baj ha a vádlin és a bokán picit eláll. Itt ugyanis nagyon könnyen be lehet szűkíteni, akinek van varrógépe fél óra alatt meg tudja csinálni úgy, hogy tökélesen passzolni és feszülni fog a bokádon is. Viszont olyan farmert kell választani, aminek jó nyúlós, sztreccses az anyaga, hogy amikor a bokádra lesz méretezve a szűkítés, akkor tudjon annyit nyúlni, hogy a lábfejed még éppen átférjen rajta.
Ha ezek alapján vásárolsz, és ezt belekalkulálod, akkor szinte a legtöbb boltban fogsz találni magadra farmert. Azt is vedd számításba, hogy pár órás viselés után minden farmer bővül egy picit, szóval a boltban felpróbáláskor nem baj ha egy kicsit túl szűknek, szorosnak tűnik. Pár óra után pont kényelmes és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!