Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szólnátok hozzá, ha...

Mit szólnátok hozzá, ha látnátok egy nőt férfiruhát próbálni?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki lenne? Mert én most kb odamenni se nagyon merek, nem hogy tényleg felpróbálni :S
2010. szept. 11. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarna egy nő férfi ruhákat hordani? Unisex még okés, de miért férfit?

Amúgy én nem szólnék hozzá semmit. Mindenki azt próbál fel amit szeretne. Szóval én nem ítélem el azokat a nőket, akik a másik nem ruháját szeretnék felpróbálni. Ő dolguk.

2010. szept. 11. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs hogy kérdezek de konkrétan mit ? :P
2010. szept. 11. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csaj vagyok, és szinte csak férfi nadrágokat hordok :) Jelenleg férfi egyenesszárú nadrágok, csőnadrágok, mert a nőiben nincsen méretem, pedig csak egy számmal kellene nagyobb, a csípőm végett :(

Szerintem semmi fura nincs benne.

2010. szept. 11. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Hm,én nem mondanék neki semmit,de elgondolkodnék rajta,hogy vajon miért...Mondjuk ha a többi ruhája rendes női ruha,azt gondolnám,valakinek veszi ajándékba,akivel pont egyezik a mérete (mondjuk az öccse,vagy akármi),vagy esetleg hogy valami beöltözős bulihoz kell,ilyesmikre gondolnék.Ha meg az alap öltözéke is férfias,akkor nyilvánvalóan transznemű vagy transzszexuális,akkor sajnálnám szegényt.
2010. szept. 11. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg azthinném, hogy ő is olyan h*lye mint én:D nálam rendszeres hogy véletlenül pasi osztályra tévedek, és úgy nézelődök...de általában észreveszem egy idő után:D Múltkor lekaptam egy gatyát, mondom ez jo lesz, hát egyébként nem volt rossz csak... ott elöl hiányzott valami:D egyébként ha nem nagyon látszik rajta h pasi cucc, miért ne horhadtnád? A mai pasi csőnadrágok tökéletesen jók nőknek is ha enm buggyos elöl.
2010. szept. 11. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

10:03-as!

Múltkorában benn voltam egy üzletben, a női csőnadrágok( vagy minek is mondjam) 32-ig voltak számozva. Átmentem a férfi részlegre, ugyan olyan nadrág volt csak icipicit az ülepe másabb volt(mondjuk nekem felveszi a popsim :D), és abban találni lehet méretet. Most már nagyjarészt unisex dolgok vannak a férfi nadrágoknál. Persze van kivétel.

09:58-as voltam

2010. szept. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!