Van olyan aki alig hord nadrágokat, csak szoknyát?
Figyelt kérdés
Röviden csak, szeretnék kicsit változtatni az öltözködésemen, szoknyát hordani vastag harisnyával télen persze, nyáron persze nem. Illetve pl harisnya, csizma szoknya, ti nem fáztok télen?2022. febr. 11. 08:45
11/15 anonim válasza:
Jelen. Nem, nem fázok benne. Egy vastagabb harisnya melegebben tart mintha farmert viselnék.
12/15 anonim válasza:
11.
A buta férfiak meg mégis farmert viselnek hideg időben is.
Ez valami mártírság náluk?
13/15 anonim válasza:
én csakis szoknyát viselek télen nyáron. úgy gondolom hogy a nő szoknyában tud kiteljesedni legalábbis én igy vagyok ezzel. főleg a rakott szoknyákat szeretem.
14/15 A kérdező kommentje:
13-as nem szoktál emiatt gyakrabban megfázni?
2022. febr. 22. 16:28
15/15 anonim válasza:
nem mivel hideg időbe vastag harit veszek a szoknya alá és csizmába járok ilyenkor. én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!