Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan aki alig hord...

Van olyan aki alig hord nadrágokat, csak szoknyát?

Figyelt kérdés
Röviden csak, szeretnék kicsit változtatni az öltözködésemen, szoknyát hordani vastag harisnyával télen persze, nyáron persze nem. Illetve pl harisnya, csizma szoknya, ti nem fáztok télen?

2022. febr. 11. 08:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Hát, nem teljesen értem mi köze a kérdésnek a leíráshoz. :D

Sokszor hordok nadrágot, de szoknyát is, utóbbit leginkább télen, thermo harisnyával, csizmával vagy bakanccsal. Nem szoktam fázni, ami azt illeti melegebb tud lenni mint pl. egy farmer, én kifejezetten a hidegebb napokon szeretem ezeket hordani.

Az erős szél tud probléma lenni, az ellen egy farmer jobban véd mint a harisnya.

2022. febr. 11. 13:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi erre gondoltam :) Vastag harisnya, és szoknya+ csizma kombóban szoktatok e fázni.
2022. febr. 11. 13:33
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem volt egy ilyen időszakom, egyáltalán nem fáztam. De ha fázol, akkor vehetsz fel több rétegben harisnyát, egy vékonyat, vastagat, polárosat, esetleg még rá egy leggingset, amit bent meg levehetsz pl. munkahelyen, vagy iskolában.
2022. febr. 11. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:

Ja, és nem tudom milyen szoknyában gondolkozol, de az is lehet hosszú és akkor az is véd a hideg ellen. :)

(#1 voltam)

2022. febr. 11. 14:06
 5/15 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy Ti akkor nem fáztatok, igen erre gondoltam, hogy egyvékonyabb harisnyára húzok egy vastagabbat, és zokni+ csizma.
2022. febr. 11. 14:08
 6/15 A kérdező kommentje:
3-as igen, volt ilyen időszakom, de kb addig tartott még nem egy oltári megfázás lett a vége.
2022. febr. 11. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy keveset magára adó nő eleve szoknyát visel.
2022. febr. 11. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, én.
2022. febr. 11. 17:58
 9/15 anonim ***** válasza:

És nem, nem fázok. Sőt. Egy jó rétegeléssel jobban védve vannak a lábaim, mintha harisnya + nadrág lenne rajtam.

Nem mellesleg az is az előnye, hogy az átmeneti ruháidat is tudod hasznosítani így, nem kell 3 havonta teljesen elpakolni mindent.

2022. febr. 11. 17:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is általában szoknyát hordok. Vannak ilyen belül bélelt harisnyák, ezt ha egy csizmával veszem fel, az úgy teljesen jó, de mostanában a nylon harisnya is elég, abszolút nem vagyok fázós.
2022. febr. 12. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!