Lányok, a ma nagyon divatos nylonharisnya sportcipővel kombinációban nem lesz büdös a lábatok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 15:03
21/26 anonim válasza:
De illatos lesz tőle a lábam, de pont ezt tetszik a pasimnak így engem sem zavar :)
22/26 anonim válasza:
Ritka nagy állat lehet a pasid.
Mert ez állatias ösztön, ember erre nem izgul, inkább elhánnyja magát.
23/26 anonim válasza:
21# Gondolom erős lábszagod lehet, milyen időnként? Harisnyában-Nylon zokniban vagy gondolom..
22# a Női talp valamilyen Feromont enged ki, ezért izgulnak annyira a szagra..
24/26 anonim válasza:
23.
Akkor én immunis vagyok minden szagra, mert undorodom mindegyik formától
25/26 anonim válasza:
23
Igen van hogy erős lábszagom van szinte majdcsak mindennap, van hogy harisnyazoknit veszek fel a párom kedvéért és mivel látom nagyon beindítja a dolog ezért hagyom, hogy utána ráélvezkedjen :)
26/26 anonim válasza:
25# Értem, köszönöm, csak erről jutott róla egy kérdés, amit találtam: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!