Miért divatos ruhában járnak az emberek?
Én divatalan vagyok.
Szerintem be kéne szüntetni a divatot.
Vélemény???
Miért kellene beszüntetni a divatot azért mert te nem szereted és nem követed?
Rajtad kívül még vagyunk egy "páran", nem körülötted forog a világ😫😀
Betiltani sajnos lehetetlen. Azóta van, hogy világ a világ, és létezik kereskedelem.
Marketingfogás, amivel a komplexusos tiniket meg lehet vesztegetni, ami így átragad a későbbi mentalitásukra is, miszerint akkor vesznek komolyan, akkor tudsz beilleszkedni egy közösségbe, ha ugyanúgy öltözködsz, mint amit “aktuális divatként” tolnak az arcodba egy bizonyos idényben.
Ez rettenetesen veszélyes mentalitás. Elhiteti veled, hogy olyan dolgokat is meg kell venned, amire egyébként soha nem adnál ki pénzt, annyira távol áll tőled. Nem mellesleg rettenetesen környezetszennyező.
Szánalmasnak tartom azokat a tizenéveseket hülyítő fruskákat, akik nagyzolva parádéznak az aktuális majomságokban, akár több százezreket, milliókat is elköltenek azért, hogy az adott egynyári stílusnak megfeleljenek, aztán egy évvel később “gardróbszelektálás” keretében kivágják az összeset, és csak a legunalmasabb basic darabjaikat hagyják meg a szekrényükben.
Ha már valaki szeret öltözködni (mert nem mindenkinek fontosak a külsőségek), annak szerintem a kreativitásról, az egyéniség megmutatásáról kell, hogy szóljon. Arról, hogy egy adott ruhát, ékszert nem a divat kedvéért vettél meg, hanem azért, mert tetszik és jól érzed magad benne.
3-as
Pedig látod, mégis felveszik ezt a sok divatos izét, aztán tényleg úgy néznek ki.
Én meg a minősíthetetlen minőségű kínai vacakok gyártását tiltanám be.
Legfőképp azokat, amik tényleg használhatatlanok, nem mellesleg még gusztustalanul is néznek ki (nevetséges hamisítványok, elszabott, silány minőségű ruhák).
Nekem is a minőség az elsődleges szempont. Persze, hiszem, hogy ez nem minden esetben egyenesen arányos a magas árral, de van benne igazság.
Vannak 10 éves ruháim is, és SENKI nem mondaná meg róluk, hogy ilyen régóta megvannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!