Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, a ma nagyon divatos...

Lányok, a ma nagyon divatos nylonharisnya sportcipővel kombinációban nem lesz büdös a lábatok?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 15:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Csak annak büdös a lába, aki nem mossa kb naponta, és nem húz minden nap tiszta zoknit (vagy harisnyát, kinek hogy). Szívesen!
2022. febr. 17. 16:07
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
Nem, mivel nem a harisnya az oka a lábszagnak, hanem a koszos cipő. A pasiknak sokkal erősebb lábszaguk van, pedig nem nagyon húznak nylonharisnyát, csak mivel a cipőjük koszos, ezért mindig büdös lesz a lábuk.
2022. márc. 17. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
52%

12.

Kikérem magamnak!

Soha nincs lábszagom, és nem csak azért mert koszos, vagy nem koszos a cipőm, mivel volt példa mindkét esetre, mégpedig azért mert nem izzadok sehol.

Amit meg még írtál, hogy nem az anyagától függ hogy ki izzad vagy sem, akkor azok mind tévhitben vannak akik a pamut zoknira esküsznek?

2022. márc. 18. 09:45
 14/26 anonim ***** válasza:

Magadnak mondtál ellent azzal, hogy pamut zoknit hordók nem izzadnak, pedig abban is izzadnak, csak az ugye nem vezeti el, egész nap nedves érzésben vannak, sőt ha kilépnek a cipőből sokáig érzik az izzadságot, aki nem izzad, annak lenne pont előnyösebb a vékony harisnya, nem a vastag pamut és más érzés, mint egy nylonharisnyában.

Aki nem izzad, annak vmi problémája van az egészségével.

2022. márc. 19. 11:52
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem magamnak mondtam ellent, csupán példáloztam a sok okos ezt hajtogató emberrel.
2022. márc. 19. 16:51
 16/26 anonim ***** válasza:
Az a problémám az egészségemmel, hogy nyugodt vagyok. Azért nem izzadok.
2022. márc. 19. 16:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Persze ha nem csinál semmit vki, akkor nem izzad senki, de ha vki sportol, erőléti munkát végez, nyáron melege van akkor alapból izzad ha emberekről beszélünk, nem robotokról.
2022. márc. 19. 17:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Én arra vagyok kíváncsi hogy egy nőnek milyen lábszaga lehet? gondolom erősebb szaga egy férfinál...
2022. márc. 19. 17:45
 19/26 anonim ***** válasza:

Ugyan olyan erős lehet, pláne nylonharisnyától, sokan ezért is utálják.

A sportcipőhöz amúgy is zoknival illene nylonharisnyát hordani, anélkül nem is elegáns, mivel a nylonharisnya nem sportcipővel illő.

Az aerobic, gogo táncosok, hooters lányok is zoknival húzzák fel a nylonharisnyát sportcipővel.

2022. márc. 21. 08:38
 20/26 anonim ***** válasza:

17!

És sportolni, melegben dolgozni nejlon zoknit, harit, vegyek? Most hogy már megtudtuk az áldásos tulajdonságait a pamut zoknival szemben?

19!

Igen zoknival párosítva a nejlon plusz sportcipő a legegészségesebb..

2022. márc. 21. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!