Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A skinny farmer kiment a...

A skinny farmer kiment a divatból?

Figyelt kérdés

Egyre több fiatal lányon látok mostanában bővebb, egyenes szabású vagy trapéz nadrágot. De közben a fast fashion kínálatban meg továbbra is szinte csak skinny farmereket árulnak. Idén az már nem menő?

(Én eddig is mindig igyekeztem más fazont venni, mert nekem a skinny nem áll jól. Azért kérdezem, hogy reménykedjek-e abban, hogy mostantól könnyebb lesz egyenes szárú farmert találni az üzletekben. Nem arról szól a kérdés, hogy jajistenemnemleszekdivatos :) )

2022. febr. 8. 17:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#8 "Ti eddig hol voltatok?"

Hát én speciel Budapest központjában élek, úgyhogy nem érzem túlzottan elásva magam :) De ahogy a kérdésben is említettem, az utóbbi időben kezdtem csak el több lányon látni bővebb szárú nadrágokat. Korábban ez a szokásos néhány kóbor művészlélekre korlátozódott :)

2022. febr. 9. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a fiatal “lányok” most férfi nadrágokban járnak.

Eléggé taszító látványt nyújtanak a pasijaik gatyáiban..

2022. febr. 11. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
2%
Minden nadrág férfi nadrág. Nincs olyan, hogy női nadrág. Az csak a modern trend szüleménye, mikor a nők ellopták a férfiaktól a nadrágot. Nőknek szoknya volt, férfiaknak nadrág, tök mindegy, hogy milyen fazonú.
2022. febr. 13. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

#13:

Feltételezem, te is kockás szoknyában őriznéd a hagyományokat, ha skót lennél. És azt is tudod, hogy a rózsaszín holmik viselése eredetileg férfi kiváltság volt. Esetleg a barátnőd figyelmét is felhívod egy lila blúza láttán, hogy egy eretnek, mert az a Katolikus Anyaszentegyház színe.

2022. febr. 13. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
nyilván sajnos kijjebb ment az. A 2000s évekbe volt a toppon a poppunk/emo stílus miatt is. de akkor is az a legjobb sovány csajoknak.
2023. júl. 17. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!