Mikor megy már ki a divatból a "lányoknak való, de férfi" skinny farmer?
mindenki ilyet hord, és már lassan cikinek érzem magam hogy nem veszem fel ezt a b*zis nacit..
én levis 501-est hordok egyébként, meg wrangler egyenesszárút, és 19 éves vagyok :)
Most néztem meg, hogy az új farmerem is skinny. De esküszöm, hogy nem tudtam, hogy ez az, csak felpróbáltam, jó volt, és megvettem. Amúgy nem követem a divatot.
Amúgy miért "b*zis"?
Vannak egyenesszárú farmerjaim is, de ritkán veszem fel, mert nagyon idétlennek tartom.
45f
Remélem nem mostanában, addig nem amíg a nők is nadrágot hordanak szoknya helyett. Meg most télen jobb is a passzos, nem fúj alá a hideg. A nadrág akkor is nadrág ha szűk, ha nem tudtad volna lovas elődeink a lovaglás miatt hordtak szűk nadrágot, mert amúgy nem tudtak fel, és lepattanni a nyeregről.
És egyébként sem a szűk nadrágtól lesz bzis, hanem a svwag yoló, ecsetfejű 40kg laza csávóktól, akik úgy viselkednek, mint a bzik. (És a lányoknak tetszenek)
Nem divat már tavaly tavasz óta.
Bár Magyarországon ez átlalában nem lényeges.
szerintem is elég gáz a skinny fiúnak
a melegítő az meg ugye más :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!