Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a nőknél pozitívum amikor...

Ha a nőknél pozitívum amikor a ruha kihangsúlyozza a nagy mellet, akkor a férfiaknál miért nem az, ahogy dudorodik a nadrág?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 13:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
57%
en szeretem nezni a ferfiak farkat ha atlatszik a nadragon a forma ;)
2022. febr. 7. 13:07
 2/29 anonim ***** válasza:
62%

Ezt ki mondja?

Szerintem pozitívum a dudorodó farok.

2022. febr. 7. 13:08
 3/29 A kérdező kommentje:
A leggings témában ez az egyik fő ellenérv.
2022. febr. 7. 13:49
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
A középkorban erre a célra szolgált a férfi ruházaton a szeméremkupak.
2022. febr. 7. 13:54
 5/29 anonim ***** válasza:
53%

#3 nőknél is elég gyakori ellenérv

az emberek egy része valamiért falra mászik, ha nem titkolod ezerrel, hogy van nemi szerved is.

2022. febr. 7. 14:05
 6/29 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a férfiaknak olyan ruhát kellene hordaniuk, hogy középen lenne egy lyuk, így a nők rögtön láthatnák a méreteket és nem akkor kéne csalódniuk, amikor a kan ledobja a féknyomos gatyót.
2022. febr. 7. 14:23
 7/29 Andizsuzsi ***** válasza:
56%

"A leggings témában ez az egyik fő ellenérv."

A leggings alapvetően nem felsőruházat, mégha el is ment némelyek esetében ebbe az irányba.

2022. febr. 7. 15:35
 8/29 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező

Nem jó az összehasonlítás. A helyes párosítás a dudorodó gatya meg a tevepata, és mindjárt stimmel, hogy egyik sem jó, ha dudorodik az azt takaró ruhadarab.

2022. febr. 7. 20:18
 9/29 anonim ***** válasza:
77%

Mi ez a sok álszent duma?

Nekem tetszik ha egy pasinak láttatja a nadrág elöl a dudort, meg hátul a feneke formáját is. Ebből a szempontból előnyösek a ma divatos fenékre feszülős pasi farmerek, mert azokban többnyire normálisan látható a fenékforma is, meg elöl is a dudor.

Számomra inkább az a hervasztó amikor egy pasi fenekén lóg a nadrág mint egy zsák, vagy mintha betojt volna. Mi is kitesszük a fenekünket a kirakatba, amit előszeretettel stíröltök is. Ez fordítva is ugyanúgy érdekel minket, mert mi is ugyanúgy szeretjük megnézni a szép formákat, csak kicsit diszkrétebben! ;)

És ez nem csak az én véleményem, a barátnőim is ugyanígy megnézik diszkréten.

2022. febr. 8. 07:52
 10/29 anonim ***** válasza:
52%

9.

Teljesen igazad van. Nagyon aranyos vagy. Nagyon.🥰

Én férfiként mondom, hogy valóban borzalmas látvány, amikor egy férfin 2 számmal nagyobb nadrág van, és derékszíjjal fogja össze, hátulról meg olyan mintha zsákba lenne. Ling-lóg rajta, és nincs semmi tartalma.🥶

Pontosan úgy ahogy mondod. Mintha betojt volna, vagy mintha pelenka lenne rajta.

Egyébként nyáron a strandon a lányok szoktak ám kukkolni. Nézik, hogy mekkora a csomag, de nem baj, mert mi férfiak ugyanazt csináljuk.🧐

Egy régebbi párom mindíg összeveszett velem strand után, mert észrevette, hogy jól megnézem a nőket. 🤭

2022. febr. 8. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!