Lányok, hölgyek, ha egy férfinak tetszik ha ti feltűnően öltöztök imádna titeket ilyennek, akkor az számotokra pozitívum?
Mi számít feltűnő öltözködésnek?
Egyébként ha tetszek valakinek mert önmagam vagyok, akkor természetesen pozitív dolognak tartom. Viszont ha a saját stílusomtól eltérően akarna "felöltöztetni" és csak úgy tetszenék, akkor már nem tartanám jó dolognak a vonzalmát.
He?!
Természetesen jó dolog ha az aki nekem tetszik elfogad olyannak amilyen vagyok nem akar megváltoztatni sőt tetszik is neki. Ez hülye kérdés, szerintem elég egyértelmű a válasz
Engem sokszor irritál ha a külsőmet vagy az öltözködésemet dicsérik. Olyan érzésem van mintha szívességet tennének nekem és várnának valamit cserébe. Miközben engem egyáltalán nem érdekel hogy XY kolléga mit gondol a ruhámról.
Csak akkor nem zavar ha amúgy bensőséges a viszonyunk (közeli barátok, családtagok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!