2/13 anonim válasza:
Szerintem mindkettő undorító, de ha neked tetszik és nem sajnálod rá a pénzt, akkor vedd meg.
4/13 anonim válasza:
Tuti 19 éves vagy és nem 50 feletti?
Ez öreges, parasztos T.T semmilyen.
Gondolom ha már birkákat örzöl megnyúztál párat télre><
23-N
5/13 anonim válasza:
Nekem csak a cipő tetszik, a kabát kicsit gyerekes. 19 évesnek már férfiasabb kabátot képzelnék el, pl.bomber dzsekit.
6/13 anonim válasza:
A kabát ritka undorító, de a cipő még viselhető.
8/13 anonim válasza:
Nekem tetszik.
De az én véleményem nyilván nem mérvadó, mert én csak egy normális ember vagyok, nem pedig egy rózsaszín ruhás, neonsárga cipőcskés, 20 kilós páwahh gyerek, mint a többi hozzászóló.
9/13 anonim válasza:
a cipő jó. a kabát tényleg nagypapis kicsit, főleg az a fehér rész nem kéne oda. ha teljesen fekete lenne már sokkal szebb lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!