Bő boxeralsóba nektek is belátni hogyha guggolsz vagy úgy állsz?
(10)
Te honnan a rákból tudod hogy milyen gatyát hordok, azért illik fel venni hogy mégse meztelenül legyél a gatyában, higiénia tudod, van olyan is, persze az még jobb hogy 2 ruha van rajtad ami nyom és feszül mi, ami után afrikai fekete teve szaga van a farkadnak ugye?
Nagy észlény vagy mondhatom, téged sem az eszedért vinnének el.
"Jaj mert h a fecske így meg amúgy" Nekem B"ZIS, hulyén néz ki, főleg ha nincsen jó alkatod hozzá.
Mivan este is a kis bugyikádat veszed fel és ölelkezel a Micimackó plussodhoz?
Hagyjuk már ember, mire te elő kaparintanád a farkadat a bugyidból addigra én már rég meg szopattalak volna 10x mindegyik laza boxerem résén.
11.
Na, mi van, elgurult a gombelemed?
Mindegyik boxeres ilyen idióta?
Na mi van, nem tetszik amikor vissza nyal a fagyi mi,
egyből ilyenkor azt hozzuk szóba hogy milyen tróger a másik.
Nézzél már magadra kicsit és hogyan kommunikálsz másokkal, ebből ki indulva ne csodálkozz ha másik is ugyan úgy bán veled.
13.
Én tényeket közöltem a 10-ben, ezzel ellentétben te meg olyan komoly érveket állítottál szembe, mint, hogy a "fecske b.zis", meg "bugyika". Szerinted kit fognak komolytalannak tekinteni?
Jaj hagyjuk mar, ami neked tény az nem azt jelenti hogy másnak is az, nem az a baj hogy mit tapasztaltál hanem hogy hogyan fejted ki a tapasztalatodat erőszakosan mintha csak az lenne a helyes/igaz, jó lenne ezzel már végre szembesülni felnőtt létedre, nem igaz?
Engem pont nem érdekel hogy ki néz minek, nem mások véleményéből élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!