Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz-e, ha közeli haverokat...

Gáz-e, ha közeli haverokat csak pólóban és boxeralsóban fogadok otthon?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek nem tetszik, hogy a barátainkat pólóban és sztreccsboxerben fogadom, de nyáron nem fogok subába meg gubába öltözni. Ti mit gondoltok?
2009. máj. 19. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rövidnadrág, póló?
2009. máj. 19. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A boxer alsónemű. Miből állna felhúzni egy rövidgatyát?

Mit szólnál, ha a barátnőd pedig bugyiban menne ajtót nyitni?

2009. máj. 19. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
a boxeralsó fölé még kéne valami, de a pólót leveheted:D szerintem úgy nem gáz, de ha alul tényleg csak egy boxeralsó, az tényleg nem túl menőő a csajoknál:)
2009. máj. 19. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Engem egyszer a pasim apukája fogadott így...hát, nem is szeretek erre visszaemlékezni...:D

De ha csak pasiknak és közelieknek, szerintem annyira nem gáz, de mondjuk az udvarra ne menj ki úgy.

2009. máj. 19. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz. engem amikor boxiban fogadnak, nem jövök zavarba, de lehet, mert az én baráti társaságomban ez nem gáz. azaz elfogadunk mindenkit olyannak amilyen. de felvehetsz egy nacit,a felsőt meg le, és úgy jó. csak nyögnek valamit rá, ha nem tetszik nekik a dolog.:D
2009. szept. 5. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Tiszteld meg a vendégeket azzal,hogy rendesen felöltzöl.Én nem nagyon csípem a boxeres fogadást.Szerintem a póló is kötelező.26/N
2009. szept. 5. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nemár!!!

Szerintem igen is vegyél fel rövidnadrágot...póló nem muszáj,mert a felsőtest az nem olyan,de azért nehogy már boxer legyen rajtad mikor vendégek jönnek.

Érthető a barátnőd,Te mit szólnál hozzá,ha a barátnőd egy szál tangában és melltartóban várná a haverokat?

2009. szept. 5. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem tetszene neki... :p
2009. szept. 7. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
hát nem tom.ha jó pasi wagy nekem teccenexD
2009. okt. 30. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem teccene,hanem tetszene.Nyelvtan 1-es.
2009. nov. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!