Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bő boxeralsóba nektek is...

Bő boxeralsóba nektek is belátni hogyha guggolsz vagy úgy állsz?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 08:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem veszel igényesebbet?
2022. febr. 7. 08:39
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha laza akkor be, simulósba nem.
2022. febr. 7. 08:41
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Megfelelő méretet veszek és direkt olyat, aminek kicsit hosszabb a szára.
2022. febr. 7. 10:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem mászkálok bokszeralsóban az utcákon.
2022. febr. 7. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Kipróbáltam. Kb combközépig érő laza pamutboxer van rajtam. Leguggoltam és semmi nem lóg ki, semmi nem látszik ki. Nem mintha nyilvános helyen gyakran szoktam volna boxerban gugyulni! :)

Mikor ilyet veszek, mindig megnézem, hogy középen a szára között milyen széles az anyag. Ha van egy arasznyi, az már bőven jó.

2022. febr. 8. 07:26
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Igen?

Pedig a sok rettegő marha pont azért hordja mert nem kell ettől félni, de a fecskével ilyen gond nincs.

2022. febr. 12. 13:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen
2023. ápr. 6. 07:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Kamasz korom óta lobogos bő boxert hordok, így igen sokszor elő fordult, egyértelmű oda figyelek, zömében otthon vagyok boxerbe ott meg mindegy, pl sokszor volt olyan nem volt fürdő gatya nálam boxerbe mentem be a vízbe parton oda figyeltem azért ne kandikáljon ki, hátránya ez max a laza logogos boxetnek.
2023. okt. 5. 02:17
 9/15 anonim ***** válasza:

20/F

Én par honapja tértem át a lobogós laza boxer hordására mindenalá, ha nagyon akarom akkor ki lóg, de ha nem és oda figyelek akkor nem, póztól függ, de így is levegőn van mindig :)

febr. 21. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Laza boxert hordani egy normál, sőt gyakran passzentos gatya alatt mégis mi a franc értelme van? Onnantól kezdve az a boxer sem laza többé, mert a gatya bekorlátozza a mozgását, rászorítja a lábra.

Kb az a szitu, mintha felvennék egy ilyen laza dzsúdos köpenyt, arra meg föléje(!) egy neoprén szrors búvárruhát, innentől kezdve az a köpeny nemhogy nem lesz többé laza, de még kénytelen is behajolni meg gyűrődni, ami minden csak nem kényelmes. És akkor ti így öltöztök, gratula.

Nézzétek már hogyan néz ki egy aláöltözet a test másik lényeges részén, a törzsön. Trikónak hívják. Mindig testre simuló. Mert így van értelme. Éppen ezért alul is így van, marad tehát a passzentos boxer meg a fecske. A passzentos boxer nyilvánvalóan meleg, marad a fecske.

febr. 21. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!