Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az hogy a lányokon...

Miért van az hogy a lányokon nem állnak rosszul a fiú ruhák, de a fiúkon igen a lány ruhák?

Figyelt kérdés
Persze nem minden esetben igaz az állításom, de úgy általában. Pl: egy lányon egész jól tud kinézni egy fiús melegítő bő nadrág, de fiún már nem annyira egy feszülős lányos melegítő nadrág. :))

2022. febr. 5. 09:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
60%
Kultúrális elvárások.
2022. febr. 5. 09:26
 2/28 A kérdező kommentje:
sz@rni bele
2022. febr. 5. 09:35
 3/28 anonim ***** válasza:
97%
Talán a szabás miatt.
2022. febr. 5. 10:34
 4/28 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy férfiakon is tud jól kinézni, csak ahhoz kell alapanyag is.😅

[link]

2022. febr. 5. 10:35
 5/28 A kérdező kommentje:
ejha, igaz igaz 😉
2022. febr. 5. 10:53
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy nagyon szubjektív megállapítás, és nem húzható rá mindenkire.

Nekem például tetszik és bejön, amikor egy lány kicsit lazább, bő, fiús ruhákat hord, de ugyanakkor azt is tudom, hogy itt a gyakorin többségben vannak azok a férfiak, akik ettől valósággal irtóznak, és náluk csak a nőies öltözködés jöhet szóba.

2022. febr. 6. 02:50
 7/28 anonim ***** válasza:

Én női ruhákban is férfi maradok, sokkal kényelmesebbek mint némelyik férfi megfelelője.

Amit írtál csak megszokott tévhit.

2022. febr. 12. 13:50
 8/28 anonim ***** válasza:
A kérdésre a válasz: A kérdezőnek halvány lila elképzelése sincs róla, mi az, hogy ráizgulni egy férfi test jól kivehető ALAKZATÁNAK látványára. Igaz, a női test kivehető alakzatának látványáról, illetve élményéről sincs semmi fogalma, különben nem írna ilyeneket... Persze lehet vonzódni a belső értékekhez, meg a szép ruhák színéhez, fodrához, anyámkínja, csak az nem az a fajta szexuális vonzalom, ami másik X milliárd fejében van. Nem irtózik senki semmitől, állhat akár divatilag jól is... csak totál aszexuális a történet: annyira lesz izgató a fiúk számára a látvány, mint egy karácsonyfa vagy egy alaktalan krumpli.
2022. febr. 12. 15:35
 9/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értelek. Szóval úgy érted hogy ha férfi öltözik nőies ruhába és nő öltözik férfias ruhába akkor a másik nemnek nem lesz izgató a látvány? Mármint egy nőnek nem lesz izgató a férfi nőies ruhában és a férfinek nem lesz izgató a nő férfias ruhában? Mit érdekeljen engem hogy sz3xi vagyok vagy sem? A lényeg hogy kényelmes legyen és jól érezzem magam benne.
2022. febr. 12. 16:22
 10/28 A kérdező kommentje:
Nemtől függetlenül.
2022. febr. 12. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!