Fiúk, nektek tetszik a lányokon a gumicsizma?
szerintem undorító
29/f
lehet egy lány szép, de ha csimmában látom, tuti hozzá se szólnék, de még csak nem is nézem tovább mert annyira gáz ez a divat...
Még jó hogy én már kinőttem abból a korból, hogy a szerint öltözködjek hogy mások mit gondolnak.
Én is vettem kb 1 hónapja és nagyon imádom :) Igaz nem trágyázós style hanem fekete alacsonyabb szárú és lovagló fazon. Sokmindenhez illik és nagyon kényelmes.
Speciel nekem se jön be a lila meg a többi szines gatya a srácokon mégis hordják, meg a legtöbb srác vasággyal 50 kiló, hát na ez van nekem se jön be a mostani trend a srácoknál mégis ez az elterjedt, engem se érdekel nekik mi tetszik :)
Zoliman, már másik kérdésnél is leírtam neked, hogy normális zokni normális gumicsizmával és no lábszag! Persze vannak azok a gumicsizmák, amiknek alapból olyan szaga van, mint egy egész kínai üzletnek - bár rajtam még sosem volt hasonló és nem is lesz - de az ilyentől el tudok képzelni némi "illatot"... :D
Igényesség kell, és teljesen normálisan viselhető egy gumicsizma is, mint bármely más lábbeli! Esőben a legpraktikusabb, hozzá illő öltözettel pedig tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!