Szoktatok rendelni online vagy inkább megveszitek boltból ami szükséges?
Is-is. De jobban szeretem élőben látni.
Ha unatkozol, mással foglald le magad. Hátha akkor nem ér vásárlási inger
Tedd tele a kosarad és rendelés elött lépj ki, zárd be az oldalt. Én is ezt szoktam néha csinálni.
Drasztikusabb megoldás, ha ezeket az appokat letörlöd a telefonodról vagy beállítod a netbankba hogy ne tudj neten fizetni. Esetleg az oldalak címeinek letiltása.
Én mindig rendelek. A méretem tipikusan olyan amit a közeli ruhaboltokba olyan gyorsan elkapkodnak, hogy csak pislogok. Az meg nyilván nem mindig opció, hogy áruhozás napján reggel 8:30-kor haptákba vágva magam álljak az üzlet előtt és várjak a 9 órás nyitásra.
Plusz persze az online vásárlás változatosabb ruhákat hoz, mintsem amikor több bolt felkap egy adott trendet és mindenhol az ömlik ránk.
Mondjuk az előttem írók főleg arra adtak tippet, hogy ezt miként kerüld meg. Nekem viszont a leírásodból inkább az jön le, hogy a szállítási díj fizetése miatt nem éri meg neked. Ez esetben inkább gyűjts ki a dolgokat, tedd kívánságlistára, és amikor annyi pénzed lesz, rendelj egy nagyobb mennyiséget. A legtöbb webshopban nagy összeg felett van ingyenes szállítás.
Sminket, parfümöt csak online rendelek. Ki nem állhatom ahogy rám tapadnak a douglasban és hasonló boltokban. Szinte a nyakamba mászik az eladó. Amúgy se mindig szokott készleten lenni amit akarok, neten viszont van.
Márkás ruhát is netről nézek, tudom milyen a kedvenc márkáimban a méretem. Sajnos butikokban is ilyen ragadványok az eladók.. Vagy épp úgy néznek az emberre mint egy utolsó féregre, amiért bement a kihalt üzletbe megzavarni a nyugalmukat.
Otthoni cuccokat neve nincs boltokban, kínaiban veszem meg élőben.
Is is. Legutóbb sokat vettem netről mert a közelben nincs olyan bolt vagy a boltban a cipő. Na meg rászoktam, hogy fb marketplace-en vegyek használtan ruhát, amit a boltokban amerre én járok nincsen. Olcsóbb postával is, mint újonan. Én is sok mindent vettem már úgy, hogy nem szükséges csak megtetszett...
De ilyen 2000-4000 ft. Bakancsaim voltak 7-8000. Az újonan volt. Van úgy, hogy ráalszok egy párat aztán rájövök nekem az annyira nem is kell. Vagy ráalszok, aztán nem hagy nyugodni. Vagy bemegyek a boltba és annyira tetszik, hogy kerüljön akármibe. Az a ritkábbik. :D Inkább az a nagy büdös helyzet, hogy felvenni nincs hova a sok cuccom csak hébe hóba. Mert még egy barátnőm se nincs akivel eljárhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!