Szerintetek nyárra mennyi ruha lenne szükséges a változatos öltözködéshez?
Szeretnék venni pár új ruhát nyárra, viszont nem tudom hogy álljak hozzá. Ezt úgy értem, hogy sose voltam egy divatkövető lány, megvettem ami tetszett, és kész, viszont most 20 évesen le szeretném váltani a gyerekesebb darabjaimat, mert úgy érzem már nem illenek hozzám.
Szerintetek miből hány darab az ideális, amiből már szépen lehet öltözködni? 20 év körüli lányok, ti miket hordtok általában nyáron? Szerintetek miket vegyek, ha kicsit elegánsabban szeretnék kinézni?
Az hogy mi a divatos azt nagyon egyszerüen megtudod: felmész egy fast fashion üzlet weboldalára vagy besétálsz a boltba. Most sok rövid toppot fogsz találni igazából kb. csak azt. Pántos, pánt nélküli, vastag vékony pántos, fél pántos, kötött stb. Nadrágokból szerintem most inkább pamut nadrágok vannak inkább mint farmer de persze az is van. Illetve most nagyon divatosak ezek a crop top+ miniszoknya/rövidnagrág szettek amik egyforma mintájùak.
Az hogy miböl mennyi kell az igény kérdése szerintem. De én ùgy gondolom min. 6-7 nadrág, 4-5 ilyen crop top/trikó, 7-8 egyszerü póló és esetleg 1-2 ilyen szett vagy 1-2 szoknya/ruha már szépen kombinálható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!