Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Iskolába túl elegáns egy szűk...

Iskolába túl elegáns egy szűk ruha?

Figyelt kérdés

Egy sima fekete garbos szűk ruha, egy bőrkabáttal túlzás egy átlagos napon a suliba?

17 L

2022. jan. 30. 17:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
18%

Egy prűd és begyöpösödött nő nem linkel ilyen ruhákat. Bocsika.

2022. jan. 30. 18:24
 32/37 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell igy válaszolni csak azért mert nem egyezik a véleményünk, tudtommal te vagy a felnőtt mégis itt veszekszel velem azért mert én és sokan mások nem gondoljuk úgy hogy le kell ragadni az egyszerű fehér ing fekete farmernél

2022. jan. 30. 18:25
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

20-as, 16-os vagyok

23F, Mi a probléma? Te meg lehetsz egy 16 éves kis mosogatórongy. Arra is fognak használni, ha így öltözöl.

2022. jan. 30. 18:29
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tök átlagos ruha, semmi elegáns nincs benne és semmi kihívó.

Igaz én idősebb vagyok nálad, de én itthon is ilyenekben vagyok leggingsel, de ha elmegyek valahova nagyon szeretem vastagabb harisnyával is felvenni.

Suliba is nyugodtan felveheted, de nem ünnepségre, mert ez nem ünneplő ruha!

2022. jan. 30. 18:59
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez iskolafüggő. Általánosban nagyon szigorúan vették, pedig egy elég proli iskola volt.

Gimnáziumban nem szóltak bele, csak ne legyen a ruhán provokatív felirat, és a viselő legyen kulturált. Én gimnáziumban végig elegánsan öltöztem, és senki nem szólt érte, mert tisztelettudó voltam, nem pofáztam vissza, stb.

Ott ez számított. Normális helyen nagyrészt az számít, hogy a diák legyen kulturált a többi diákkal, és tanárral, és tanuljon rendesen. Gimnáziumban ez számított nálunk. És az a megye legjobb iskolája volt.

Én szeretek nőies (nem k****s) ruhákat hordani, de nem kelletem magamat, hűséges típus vagyok, szóval nem mindig van átfedés. És attól még, hogy nem úgy öltözöm, mint a nagymamám, nem használnak ki a fiúk.

Szerintem amit a kérdező írt, azt fel lehet venni suliba, de nem ünnepségre való.

Én mindig fekete egyberuhában mentem évnyitóra, évzáróra, de annak elegáns, ünnepi szabása van.

Amúgy nem értem, minek mentek át a komentek személyeskedésbe, amikor minden iskolában más szabályok vannak, ez az idővel változik is. Ennél sokkal extrémebb stílusú emberek is léteznek, nem hinném, hogy ez alapján kéne megítélni valakit.

Nyilván az ember temetésre nem menjen neon színű prostikosztümben, esküvőre fehér estélyiben, de ha egy iskolában nincs szigorú dresscode, a tanárok sem tartják be, akkor más a helyzet.

Ezt neked kell tudnod, hogy ahová jársz, ott mit várnak el.

2022. jan. 30. 19:25
 36/37 anonim ***** válasza:
82%

A 2-es vagyok és elnézést kell, hogy kérjek, a kérdésed alapján nem ilyen ruhára gondoltam, ez teljesen rendben van.

(Valami ilyen járt az eszemben: [link]

Viszont a 6-os (meg az egyéb válaszai) egyrészt tényleg begyepesedett valaki, másrészt az általa belinkelt ruhák sokkal inkább kifogásolhatóak lennének, mpst eltekintve attól, hogy 30+ -os valakiknek valók, illetve egyáltalán nem iskolai viselet egyik sem, még ünnepélyesebb alkalomra sem. Szerintem még érettségi bakettre is túlöltözött és tényleg kihívó a legtöbb, de semmi esetre sem elegánsak.

Ami meg az iskolai dresszkódot illeti, annak semmi értelme sincs , egyedül annyi, hoyg ahol van, ott a diákok utálják, rosszul érzik magukat benne, és csak bohóckodás az egész.

2022. jan. 30. 19:55
 37/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat

(:

2022. jan. 31. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!