Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Iskolába túl elegáns egy szűk...

Iskolába túl elegáns egy szűk ruha?

Figyelt kérdés

Egy sima fekete garbos szűk ruha, egy bőrkabáttal túlzás egy átlagos napon a suliba?

17 L

2022. jan. 30. 17:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk ünnepségkor nekünk lányoknak matrózblúzt kellett felvenni fekete nadrággal vagy szoknyával.

Kérdező, mint írtam, ez hétköznapi ruhaviselet, nem elegáns (ünnepi) viselet.

Az elegánsabb ruhák másképpen néznek ki.

2022. jan. 30. 17:57
 12/37 A kérdező kommentje:
AZ jnget is farmerrel vennem fel, plusz nem értem a szoknya mióta nem elegáns. Ja és nyilván nem tornacipővel venném fel
2022. jan. 30. 17:57
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

"plusz nem értem a szoknya mióta nem elegáns."

És milyen szoknya? Szerinted egy farmerszoknya elegáns?

Kérdező, eddig szépen próbáltam neked írni, ez amit linkeltem és mivel azt mondtad, hogy ilyen ruháról van szó, ez NEM ünnepi viselet, hanem hétköznapi ruha.

Egy elegáns fekete ruha így néz ki: [link]

[link]

2022. jan. 30. 18:02
 14/37 anonim ***** válasza:
27%
13: iskoláról beszélünk, oda jó lesz.
2022. jan. 30. 18:05
 15/37 A kérdező kommentje:
Szóval egy sima fekete ruha nem elegáns, viszont K-vás,de azért még hétköznapi ruha, de egy csipkés vagy kivágott ruha elegáns de nem K-vás. Azért remélem mindenki érti hogy össze vissza írtok mindent
2022. jan. 30. 18:06
 16/37 anonim ***** válasza:
31%
Nem, oda sem lesz jó, tisztelje meg az alkalmat azal, hogy legalább akkor nem magára teleri a figyelmet, ráadásul nem illik a szűk, seggre tapadós ruha sem, mint az előbb linkelt 'ünepi' fekete.
2022. jan. 30. 18:08
 17/37 anonim ***** válasza:
55%

Iskolába ünnepségkor dresscode van tudtommal, nem? Vagy matrúzblúz, vagy fehér ing, fekete nadrág.

Vagy ma már nem?

Feladom. Ha nem tudsz különbséget tenni hétköznapi ruha és elegáns ruha között akkor sorry, kérdezd meg anyádat, hogy mi a különbség közte, ja és tanítsa is meg neked.

2022. jan. 30. 18:09
 18/37 anonim ***** válasza:
24%
Nincs róla fotód h hogy áll rajtad?
2022. jan. 30. 18:10
 19/37 anonim ***** válasza:
54%

Na, akkor elmondom, mi a baj:

Abban az esetben, ha vannak formai követelményei az ünnepségnek (Házirendben benne van, hogy vannak-e), akkor nem illik rövid egykeruhában odaállítani, hanem fehér blúzban fekete aljjal kiegészítve. Itt is vagy szövetnadrág a stílusos, vagy olyan szoknya, ami legalább combközépig, szigorúbb helyeken térdig ér. Lábbeli nyilvánvalóan "kopogós cipő".

Tisztában vagyok vele, hogy ma már kb senki nem öltözik így és a malacpörköltes trikó is jó farmernadrággal, de a klasszikus elvárás az, amit most leírtam.

2022. jan. 30. 18:11
 20/37 anonim ***** válasza:
72%
16, hány éves vagy, 80? A többség a sima fehér blúzhoz is passzos miniszoknyát hord.
2022. jan. 30. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!