Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha egy lany vagy fiatal...

Ciki, ha egy lany vagy fiatal no abszolut nem tud semmit a divatvilagrol, nem ismeri a divatmarkakat (Zara, DC stb. )?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 03:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Jo tudni, hogy akkor megsem vagyok leirva mindenki szemeben. :) Egyebkent meg nem vagyok 30, csak 24. :)
2010. szept. 10. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy én városi vagyok, mégis csak az Adidas, Nike, szóval a jelentősebb márkákat ismerem. Aaiket leírtál, azokról sem hallottam csak most, pedig sokkal fiatalabb vagyok nálad. Mivel én nem nézem, hogy melyik márkát, melyik divattervező által kreált ruhákat veszem fel, ez így teljesen hidegen hagy. Osztálytársaimtól szoktam hallani, amikor beszélnek róla. Én nem érzem cikinek, hogy nem tudom őket, mert nem érdekel. Az autószerelésről sem tudok semmit, mert érdekel...

15/l

2010. szept. 10. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
*mert nem érdekel
2010. szept. 10. 14:22
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem sincs semmibaj ezzel.:)
2010. szept. 10. 19:19
 15/19 glew válasza:
Ha valaki ilyesmiért kinevet, szerintem ne nagyon rágd magad. Vannak fontos és kevésbé fontos dolgok. A divatot én a kevésbé fontosak (vagy mondjuk úgy: marhára elhanyagolható) közé sorolom. Pár év múlva úgy is eltűnik a márkák fele, vagy összevonják a cégeket stb. Én fiú vagyok és elég keveset tudok az autó márkákról. Na bumm! A környezetem tudomásul veszi, hogy engem ez nem nagyon köt le és kész. Én se traktálok mindenkit a saját hobbimmal.
2010. szept. 17. 12:38
 16/19 anonim válasza:

semmi gond nincs ezzel, én is most kezdek megismerkedni a márkákkal (21/f). azt se direkt, hanem mert folyton mondogatják.

múltkori mókás eset, tökrészegen üldögélünk valahol egy fesztiválon, odajön egy csaj: neked armani szemüveged van? én nézek rá hogy mibaja, meg is kérdeztem hogy mivan? erre mondja h ez ilyen jó meg olyan jó. és eléggé meglepődött a válaszon: azért vettem meg, mert tetszett. a márkáját nem is néztem, sőt, akkor nem is ismertem. de mostmár tudom hogy ez biztos valami trendi dolog :)

meg ugyanez volt már ingekkel is. de szerintem semmi gáz nincs azzal ha nem foglalkozol vele, én is mindig az al apján választok, hogy jól néz e ki és jól áll-e. hogy mi van ráírva? tökmindegy. legyen annak a baja akinek ennyivel szegényesebb az élete.

2010. szept. 17. 13:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Háát, ciki is, nem is.

Én is tudom a márkák nagy részét, de nem onnan vásrolok.

Élőny mindenknek ha tud valamit a márkákról.

2010. szept. 19. 00:03
 18/19 anonim válasza:
Szerintem inkább legyél büszke rá... A legtöbb pasi sem ismeri ezeket a márkákat... Csak örülni fog neki, hogy nem akarsz hipermárkás cuccokat.
2010. szept. 22. 14:37
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem nem a lényeg, hogy milyen márka (DG, Zara, vagy bármi, én sem vagyok túl tájékozott) vagy kínai, mert a drágából is fel lehet ízléstelenül és az olcsóból is fel lehet ízlésesen öltözni!
2013. ápr. 3. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!