Ciki, ha egy lany vagy fiatal no abszolut nem tud semmit a divatvilagrol, nem ismeri a divatmarkakat (Zara, DC stb. )?
Az a helyzet, hogy én városi vagyok, mégis csak az Adidas, Nike, szóval a jelentősebb márkákat ismerem. Aaiket leírtál, azokról sem hallottam csak most, pedig sokkal fiatalabb vagyok nálad. Mivel én nem nézem, hogy melyik márkát, melyik divattervező által kreált ruhákat veszem fel, ez így teljesen hidegen hagy. Osztálytársaimtól szoktam hallani, amikor beszélnek róla. Én nem érzem cikinek, hogy nem tudom őket, mert nem érdekel. Az autószerelésről sem tudok semmit, mert érdekel...
15/l
semmi gond nincs ezzel, én is most kezdek megismerkedni a márkákkal (21/f). azt se direkt, hanem mert folyton mondogatják.
múltkori mókás eset, tökrészegen üldögélünk valahol egy fesztiválon, odajön egy csaj: neked armani szemüveged van? én nézek rá hogy mibaja, meg is kérdeztem hogy mivan? erre mondja h ez ilyen jó meg olyan jó. és eléggé meglepődött a válaszon: azért vettem meg, mert tetszett. a márkáját nem is néztem, sőt, akkor nem is ismertem. de mostmár tudom hogy ez biztos valami trendi dolog :)
meg ugyanez volt már ingekkel is. de szerintem semmi gáz nincs azzal ha nem foglalkozol vele, én is mindig az al apján választok, hogy jól néz e ki és jól áll-e. hogy mi van ráírva? tökmindegy. legyen annak a baja akinek ennyivel szegényesebb az élete.
Háát, ciki is, nem is.
Én is tudom a márkák nagy részét, de nem onnan vásrolok.
Élőny mindenknek ha tud valamit a márkákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!