Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Február 7.-én egy iskolai ünneppségen fogok fel lépni és szeretnék egy kicsit elegánsabban öltözni. Tudnátok valami tippet adni? Előre is köszi.2022. jan. 28. 21:06
22/44 anonim válasza:
"elegánd bakancs..."
Ami bakancs, az eleve nem elegáns...
Inkább valami félcipő kéne...
23/44 A kérdező kommentje:
A 19esnek nagyon jó az ötlete csak hat 16 éves létemre drága anyukám nm enged el télen cicanaciba, de lehet h rá veszem
2022. jan. 30. 19:54
24/44 A kérdező kommentje:
Félcipő? Télen?
2022. jan. 30. 19:54
25/44 anonim válasza:
Miért? Kint lesz az udvaron? Télen?
26/44 A kérdező kommentje:
Hát figyu ne mondd már h télen félcipőben menjek iskolába
2022. jan. 30. 20:34
27/44 anonim válasza:
Nem muszáj abban menni, át is veheted a suliban.
28/44 A kérdező kommentje:
Aha,addig hova teszem?
táskámban nm fér el azért pedig külön táskát n viszek
De m1 is maradjunk annyiban h télen sehol és semmikor nm szeretnék felvenni félcipőt
2022. jan. 30. 20:39
29/44 anonim válasza:
"nm, n, m1, h, nm"
Na, neked aztán édes mindegy, hogy mit veszel fel, értéket nem fog hozzádadni. :D
30/44 anonim válasza:
"télen sehol és semmikor nm szeretnék felvenni félcipőt"
Otthon is bakancsban vagy? ;-)
Azt hittem, szeretnél kicsit elegánsabb lenni... Szerintem ahhoz a cipő nagyon is hozzátartozik. Egy balerina talán elférne kisebb helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!