Milyen pulóvereket, pólókat vegyek, amik nem mennek össze a mosás után?
Figyelt kérdés
12 ezer ft-os Springfield pulcsim érezhetően kisebb lett az első mosás után, szinte fel vagyok benne akadva. Pedig S-es méret, és én alapvetően inkább XS-esnek mondanám magam. A H&M-es pólókra ez hatványozottan igaz, egy-két mosás és ami előtte jól állt, az alig jön rám. Aboutyou-rol szeretnék majd ruhákat rendelni, minőség reményében, csak attól félek, hogy ha rendelek egy XS-es pólót 8-10 ezerért, és ugyanez lesz vele mosás után, akkor arra azért egy picit drága mulatság.2022. jan. 19. 09:13
1/5 anonim válasza:
nem tudom mit csinálsz, de először tanulj meg mosni... vagy ez csak egy ilyen szidjuk a fast fashion minőségét kérdés? h&mből öltözködök, hosszú évek alatt nem lettek kisebbek a pólóim. (csavarodni csavarodnak, de az meg szabási hiba, elkerülhetetlen ennél a minőségi szintnél)
2/5 anonim válasza:
Valamit nem jól csinálsz!
Hány fokon mosol?
Nekem soha nem ment össze semmilyen ruhám a mosásban.
3/5 anonim válasza:
Nekem csak a Pepcoban vásárolt pólók mentek össze, a H&M stb. nem. Ha 40 foknál magasabban nem mosod, akkor nem kellene össze menniük.
4/5 anonim válasza:
Nekem még semmim se ment össze, amit max 40 fokon mostam, kivéve egy gyapjúsapkát (de aztán az is visszanyúlt :D na mindegy). Pedig amúgy a legócskább cuccokat veszem.
5/5 A kérdező kommentje:
Anyum mossa a cuccaim, de tudtommal 40 fokon szokta.
2022. jan. 20. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!