đdebrecenben hol vegyek szĂŒrke melegĂtĆ nacit?
Figyelt kérdés
ehhez hasonlĂłt szeretnĂ©k, nem tĂșl drĂĄgĂĄn a belvĂĄrosban elsĆsorban: [link]
Köszönöm!
2022. jan. 23. 20:04
1/7 anonim vĂĄlasza:
Ăn a covid Ăłta teljesen leszoktam a boltba jĂĄrĂĄsrĂłl. Ăn a helyedben rendelnĂ©k egyet, Ă©s ha otthon vagyok, hĂĄzhoz szĂĄllĂttatnĂĄm, ha nem, akkor valami közeli posta pontra vagy foxpost automatĂĄba, ahol kĂ©nyelmesen bĂĄrmikor ĂĄtvehetem amikor nekem jĂł.
NĂ©zz szĂ©p a bonprixen, ma meg holnap pont van is egy akciĂł, szĂĄllĂtĂĄsi dĂjat se kell fizetned. [link]
3/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
#1 Köszönöm, de nem szeretnĂ©k rendelni, ugyanis nekem sĂŒrgĆsen kell (mĂĄr holnapra) illetve fel is szeretnĂ©m prĂłbĂĄlni megvĂ©tel elĆtt.
2022. jan. 23. 22:25
4/7 anonim vĂĄlasza:
Nos, ez esetben az esĂ©lyed arra, hogy ilyet talĂĄlj igen csekĂ©ly, amennyibennincs idĆd ĂĄtkutatni az egĂ©sz vĂĄrost, vagy nem elĂ©gedsz meg egy akĂĄrmilyen nadrĂĄggal.
6/7 anonim vĂĄlasza:
RemĂ©lem utcĂĄra nem akarsz menni ilyenbe...iszonyat Ă©gĆ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!