Vettem magamnak egy farmert ami a mellem alla jon fel, a hasamnal gombok vannak, nem tudom milyen felsovel vegyem fel?
Egy trikót, amit beletűrsz és egy bolerot.
Mivel ez magas derekú, direkt ilyen, ez betűrt pólóval a legjobb.
Minek ehhez hosszított felső? Az csípőnacihoz jó.
Utolsó vagyok, még az is jó, hogy beletűrsz egy trikót és ráveszel egy inget, pl. kockásat, amit elöl megcsomózol.
Én ha olyan vékony lennék, hogy megengedhetnék magamnak egy ilyen nacit, így hordanám vagy boleroval.
Én valami nőiessel venném fel, szerintem a pánt nélküli egyáltalán nem áll jól hozzá:S Egy csinos blúzt viszont tök el tudok képzelni hozzá:)
De miért gondolja mindenki, hogy ilyet csak vékony lányok húzhatnak fel? Ennek egyetlen feltétele van, az a vékony derék, az pedig nem csak a sovány lányok kiváltsága:)
20:12- es: oké a karcsú derék, de nagyon ronda tud lenni egy nagy fenéken egy ilyen naci.
Sokan elfelejtik, hogy nemcsak szemből kell nézni egy ruhadarabot, hanem hátulról is.
Pocsék, ronda egy nagy fenéken, széles, vaskosabb combokon.
Egy telt lánynak úgy állhat jól, ha felvesz rá egy kardigánt, ami csípőre ér. De akkor meg elveszik a nadrág lényege.
Hogyan kell inget csomozni elol?
Amugy nem vagyok vekony. Van egy kis hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!