Ha korte alkatom van es van kis plussz felesleg a hasamnal es a csipomon, akkor milyen furdoruhat valasszak?
Semmiféleképpen se egyrészest.
a kétrészesnél nem látszik annyira az a kis plussz a hasadnál.
A csípődnél lévő felesleg miatt szélespántú alsórész lenne jó szerintem, de én csak egy fiú vagyok XD
Annak ellenére, hogy fiú vagy nem is rossz kedves előttem szóló :)
A széles pántút viszont csak akkor válaszd, ha elég magas vagy , mert különben összenyom.
Szia!
Ha jól érzékelem egy Beyoncé típusú alakkal van dolgunk?
Attól függ, hogy mennyi a felesleg a hason!
A hagyományos egyrészes fürdőruci helyett a tankinit ajánlanám.
Ami viszont nagyon előnyös lenne az egy kétrészes fürdőruci egy világos, nagymintás melltartóval és egy egyszerű, sötét bugyirésszel.
Ezzel kiemeled a melleid amit ha rafinált melltartót találsz, akkor még optikailag nagyobbítja is a melleket, a sötét alsó pedig igen igen minél szélesebb pántú legyen, akár kisnadrág is lehet. De ha a hason azok a bizonyos plusz kilók egy picit is lelógnak, akkor javaslom a tankinit! Hidd el. Sokat takar, de mégsem annyit mint egy hagyományos egyberészes.
üdv. egy divattervező
Még mindig én vagyok. Tehát van egy pici különbség, hiszen Beyoncenak karcsú dereka van, így akkor pl. ezt kerüld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!